Evo gdje je sahranjen Hju Hefner - Volim Podgoricu

Evo gdje je sahranjen Hju Hefner

Hju Hefner, koji je preminuo u srijedu u 92. godini, sahranjen je u subotu pored svoje prve “Plejboj” zečice – Merilin Monro.

U intimnom obredu kojem su prisustvovali njegova supruga Kristal Haris, djeca Kuper, Marston, Kristi i Dejvid i neki najbliži saradnici, Hju Hefner je sahranjen u Memorijalnom parku Vestvud vilidž u Los Anđelesu u subotu u podne, javio je sajt TMZ.

Hefner je kupio kriptu pored Merilinine 1992. godine za 75.000 dolara da bi “zauvijek bio pored nje”. Na istom groblju nalaze se posmrtni ostaci Natali Vud, Dina Martina, Roja Orbisona i Trumana Kapotea.

Merilin je tu sahranjena 1962. devet godina pošto su se njene fotografije našle na prvoj naslovnici i duplerici “Plejboja”.

U intervjuu 2012. Hju je rekao da bi volio da je imao priliku da je upozna i da se zabavlja s njom.

– Ja sam lud za plavušama, a ona je plavuša svih plavuša – rekao je Hefner.

Možda je nije poznavao za života, ali će biti vrlo blizu nje na onom svijetu.

– Provešću ostatak svoje vječnosti sa Merilin. Zar to nije slatko? – rekao je prije pet godina.

Kako su mediji isprva objavili, Hefner je preminuo u srijedu prirodnom smrću, međutim, neki tabloidi su u petak otkrili da je prije dvije nedjelje dobio virus koji mu je na kraju došao glave. Njegovo zdravlje je naglo počelo da popušta prije dvije godine kada je, zbog infekcije, imao ogromne bolove u leđima i bio gotovo nepokretan.

1 komentar

  1. After study many of the websites for your website now, and I genuinely much like your technique for blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and you will be checking back soon. Pls consider my web site likewise and let me know what you consider.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com