JOVANU (27) I NJENU BEBU UBIO JE PIJANI VOZAČ: Poslednji status na Fejsbuku slomio je svima srca - Volim Podgoricu

JOVANU (27) I NJENU BEBU UBIO JE PIJANI VOZAČ: Poslednji status na Fejsbuku slomio je svima srca

Dragoljub J. (45) uhapšen je zbog sumnje da je pijan kombijem kod Aleksinca udario otpozadi u automobil u kojem se nalazila četvoročlana porodica Ljubić iz Prokuplja.

 Jovana Ljubić (27) i njena šestomjesečna ćerka su poginule, a ljekari se bore za život njenog trogodišnjeg sina i supruga Dragiše (27).

Ona je u poslednjem statusu na Fejsbuku objavila fotografiju ćerkice koja je izgubila život zajedno sa njom u saobraćajnoj nesreći.

U komentarima su se tada našle riječi hvale i čestitke, a sada čak i nepoznati ljudi izjavljuju saučešće i žaljenje zbog smrti ovog anđela.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsjetimo, Dragiša je vozio porodicu u „golfu“ na auto-putu kad ih je između Niša i Aleksinca u petak oko 22 časa otpozadi udario kombi aleksinačkih tablica, za čijim je upravljačem bio Dragoljub J.

Ne zna za smrt žene i ćerke

– Automobilu u kome se četvoročlana porodica nalazila bukvalno je smrskan zadnji dio, na mjestu gdje su sjedjele Jovana i njena beba. Iza njih je u drugim kolima bio prijatelj. Oni su bili zajedno na svadbi. Nesrećni čovjek je vidio sudar. Vozač koji je udario Ljubiće je pobjegao, ali je prijatelj odmah pozvao policiju, pa je uhapšen – naveo je  izvor upućen u istragu.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Prema nepotvrđenim informacijama, uhapšeni Dragoljub J. u krvi je imao 1,2 promila alkohola.

– Vozač je po hapšenju uradio alko-test i ispostavilo se da je vozio pijan – ispričao je naš sagovornik.

 

(Kurir.rs/B. Roganović)

1 komentar

  1. Please let me know if you’re looking for a article author for your weblog. You have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some articles for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an email if interested. Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com