Novaković inicira saradnju Bara i Banjaluke - Volim Podgoricu

Novaković inicira saradnju Bara i Banjaluke

Predsjednik Skupštine Opštine Bar Radomir Novaković sa sekretarom SO Stevom Pejovićem boravio je u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Banjaluci sa ciljem uspostavljanja saradnje dva grada. Nakon povratka, Novaković je saopštio da postoji ogroman potencijal za saradnju, posebno u oblasti sporta i turizma, sa akcentom na sportskom turizmu i pripremama sportista iz Banjaluke u Baru.

“Turizam Bara bi imao produžetak sezone, a sportisti Banjaluke povlašćene uslove i beneficije za korišćenje  naše hale, stadiona, tartan staze. U razgovoru sa čelnicima grada domaćina, upoznat sam da se Banjaluka ubrzano razvija, da je infrastrukura mnogo bolja i da grad dobija prepoznatljivi imidž. Ističem da Banjaluka ima olimpijski bazen i vaterpolo klub, kojih nema u Baru iako je na moru. Turistička organizacija Bara je vrlo aktivna i saradnja sa Turističkom organizacijom Banjaluke može donijeti koristi i jednom i drugom gradu,” rekao je Novaković.

Delegacija SO Bar je boravak u Banjaluci okončala posjetom FK “Rekreativo” u naselju Česma, a Novaković je tom prilikom uručio i poklone za sedmočlanu porodicu Jovišić. Iz Službe za skupštinske poslove SO Bar dodali su da je Novaković pozvao rukovodstvo Banjaluke da posjeti Bar za Dan Opštine 24. novembra, “što je sa zadovoljstvom prihvaćeno”.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com