OGROMNE GUŽVE: Pogledajte kakvo je stanje ispred SC Morača (FOTO) - Volim Podgoricu

OGROMNE GUŽVE: Pogledajte kakvo je stanje ispred SC Morača (FOTO)

Prodaja ulaznica za meč kvalifikacija za SP 2018 između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Danske počela je jutros u 10 časova, a otvaranje biletarnica dočekalo je na stotine navijača Crne Gore, koji su pohitali ispred sportskog centra Morača, kako bi kupili kartu.

Duel Crne Gore i Danske na stadionu pod Goricom na programu je u četvrtak u 20 sati i 45 minuta. Meč pod Goricom biće odlučujući u borbi za drugo mjesto u grupi E, koje vodi u baraž.


Foto: Anadolija

Upravo zbog važnosti utakmice, interesovanje javnosti, ali i navijača za ovaj meč je veliki. Više od 25 hiljada zahtjeva za trebovanje ulaznica upućeno je prema Fudbalskom savezu Crne Gore. Ipak, svi neće biti u prilici da uživo prate utakmicu, jer je kapacitet stadiona pod Goricom 12 hiljada mjesta.

Najupornii navijači Crne Gore od ranih jutarnjih časova čekali su u redovima ispred sportskog centra Morača, kako bi kupili kartu. Ulaznice za zapadnu tribinu, za sektor C i D koštaju po 15 eura, za B i E po 12, a za A i F po deset eura.


Foto: Anadolija

Za Istočnu tribinu, sektor B, C, D, E i F, koštaju deset, a za A i G sedam eura. Kada su u pitanju sjeverna i južna tribinu, cijena karte iznosi pet eura.

Anadolija

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com