PODGORICA: Doktori Miroslav Kezunović i Nikola Ćulafić ipak ostaju - Volim Podgoricu

PODGORICA: Doktori Miroslav Kezunović i Nikola Ćulafić ipak ostaju

Ortoped dr Miroslav Kezunović i jedini dječiji psihijatar dr Nikola Ćulafić nijesu napustili Klinički centar kako je juče na svojoj Facebook stranici objavio Sindikat doktora medicine Crne Gore.

Kako je CdM-u rečeno iz Kliničkog centra, Ćulafić do kraja oktobra koristi godišnji odmor nakon čega ide na stručno usavršavanje u Štutgard, gdje će se dodatno usavršavati na prestižnoj Psihijatrijskoj klinici iz oblasti psihoanalize.

“Ovim činom se potvrđuje koliko KCCG vodi računa o kontinuiranom stručnom usavršavanju našeg kadra. Dr Ćulafić je mlad i perspektivan ljekar i prvi dječiji psihijatar u Crnoj Gori. Poseban akcenat njegovog interesovanja je autizam i u tom smislu ima punu podršku naše ustanove za kontinuiranu edukaciju”, kazali su u KC.

Za vrijeme stručnog usavršavanja dr Ćulafića, djecu sa psihičkim smetnjama preuzeće psihijatar dr Zorica Barac Otašević, koja se inače i prije dolaska sa specijalizacije dr Ćulafića bavila dječijom psihijatrijom.

“Prof. dr Miroslav Kezunović je zasnovao stalni radni odnos na Univerzitetu Crne Gore kao redovni profesor, a KCCG će ga po potrebi i dalje angažovati”, poručuju u KC.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com