Početna » PG INFO » Aktuelno » Podgoričanka Nađa Đukić najljepša na svijetu (FOTO)

Podgoričanka Nađa Đukić najljepša na svijetu (FOTO)

 

Podgoričanka Nađa Đukić najljepša je na svijetu.
Ona je na sinoć održanom takmičenju u turskom gradu Bodrumu izabrana za Miss universe junior.
Naša sugrađanka je učenica 9. razreda Osnovne škole ,,Dragiša Ivanović”.

Check Also

Tramp uvodi sankcije Turskoj

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

STRAVIČAN BILANS: U željezničkoj nesreći u Turskoj poginule 24 osobe, 338 povrijedjeno

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

7 Komentari

 1. Dajte vise batalite da palite ovu djecu… Tj najljepsa na svijetu? Svome buducem muzu ona to treba da bude! A ovako djecu iz osnovne skole direktno uzdignete u svijet elitne prostitucije! Da gospodo roditelji, jel se ponosite sa tim? Dijete treba da uci, pa da radi i da se uda i radja dijecu i bude majka! A ove bajke, i navlakuse, sve ce vam manje prolazit! Narod ima oci i usi, a i mozak! Djeco cuvajte se! Zao mi je cure!

  • Postoji više nego jedan način da se provede život gospodine advokatu. Ne moraju svi da rađaju djecu, budu majke i služe svom mužu čitav vijek. Može i da se malo vidi svijet, da se uživa, da se steknu prijatelji po svijetu, da se probaju nove stvari, da se ostvari karijera. Ali ne, po vašem mišljenju je očigledno žena samo za u kuhinju i da pazi djecu. Dok ste vi sigurno jedan od onih koji sebi mogu da priušte da se napiju sa društvom više nego jednom nedjeljno, da rade šta im se ćefne, znajući da vas vaša vjerna robinja čeka kad se vratite.

   • ilija the second

    O kakvoj “karijeri” govorite? Da li ste u životu uopšte izašli iz CG. Puna je zapadna Evropa takvih “karijeristkinja” kojima vremenom pada pazar. Puna je i njihovih poslodavaca koji s vremena na vrijeme organizuju po neki fashion week u nekoj od bananna državica (a mi smo to,zar ne). Oni su ti koji zapravo uzimaju novac. S vremena na vrijeme nekoj od njih dozvole da uzme neku crkavicu. To im služi kao mamac za kćeri neostvarenih mamica. Ne bih, na neviđeno pretpostavljao ko ste vi ali vam se sistem vrijednosti opasno ljulja.

 2. lol HAHAHAHAHA

 3. Jojj dijete mlado.. Medju vukove, i prostitutke. Ko bi svoju cerku il ukuku pustijo??? Joj joj joj… Tamo sve oni ludi perverznjaci!

 4. A dok se pući ovako,nikad lijepa nece bit.

 5. Maloljetnicka prostitucija cveta u svim zemljama Regije! Ova takmicenja bi trebalo zakonom zabraniti! To je samo predstraza elitne prostitucije, to svi znaju!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *