(POGLEDAJTE VIDEO) BIZARNO: Obradović u Skupštini Srbije drži kamen koji je “donio s Kosova” - Volim Podgoricu

(POGLEDAJTE VIDEO) BIZARNO: Obradović u Skupštini Srbije drži kamen koji je “donio s Kosova”

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović danas je tokom utvrđivanja dnevnog reda sjednice Skupštine Srbije tražio da se prihvati rezolucija tog pokreta o odbrani Kosova i Metohije i pokazao veliki, sivi kamen koji je, kako je rekao, donio s Kosova.

On je podigao kamen i počeo da recituje pjesmu Đure Jakšića “Otadžbina”.

Predsjednica Skupštine Maja Gojković je zato proglasila pauzu i zahtijevala da se kamen iznese.

“Ne razumijem zašto bi vam smetao kamen koji sam juče donio sa Kosova i Metohije, i pjesma Đure Jakšića”, rekao joj je Obradović.

Gojković je tražila od obezbjeđenja da pomogne Obradoviću da iznese kamen, upozoravajući poslanika da to ne može da se unese u Skupštinu, a kamoli u salu, i pozvala ga da dokaže da je kamen s Kosova.

“I sami znate da takve stvari ne možete da unesete u salu parlamenta. Ne znam kako je to uopšte ušlo u zgradu. To je pitanje za obezbjeđenje parlamenta – kako je moguće da se unosi kamenje. Molim za tišinu da možemo da nastavimo o dnevnom redu”, rekla je Maja Gojković.

Obradović je potom pozvao poslanike da prihvate rezoluciju Dveri, navodeći da za to treba “da glasa svako koga zanima odbrana Kosova i Metohije”.

“Ova rezolucija je šansa da se vratite na patriotski put”, kazao je Obradović predstavnicima vladajuće većine.

Njegov predlog nije usvojen jer je za stavljanje te rezolucije na dnevni red glasalo samo osam poslanika.

BETA

1 komentar

  1. Very nice site, I just came to know of it yesterday evening. Bookmarked this and also stumbled upon it. Thanks a lot,You had some nice ideas in the post, I enjoyed scaning it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com