Đilasu prijete hapšenjem ako se kandiduje - Volim Podgoricu

Đilasu prijete hapšenjem ako se kandiduje

Dragan Đilas dobio je upozorenje da će biti uhapšen ukoliko prihvati da bude kandidat opozicije za prvog čovjeka glavnog grada na predstojećim beogradskim izborima, saznaje Danas od izvora bliskih bivšem gradonačelniku Beograda.

Jedan od sadašnjih visokih funkcionera beogradske vlasti poručio je Đilasu preko posrednika da će, ukoliko prihvati kandidaturu, odmah poslije izbora biti “procesuiran” i da se već “prikupljaju materijali za tu operaciju”.

Sam Dragan Đilas rekao je za Danas da on tačno zna šta je i kako radio dok je bio na funkciji gradonačelnika Beograda i da ga ne mogu zastrašiti takve najave, ali “ne sumnja da su moguće razne namještaljke”.

On dodaje kako se pokazalo da je hapšenje njegovih najbližih saradnika iz gradske vlasti po dolasku SNS na vlast zapravo bio pokušaj diskreditacije poštenih ljudi i da će se jednog dana otkriti ko je u sve te radnje i po čijem nalogu bio umiješan.

“Vrijeme sve pokaže”, dodaje Đilas. Kako saznaje Danas, on još uvijek nije odlučio da li će biti kandidat opozicije za gradonačelnika na izborima u Beogradu, zato što je njegov ključni uslov za pristanak – dogovor svih ili bar velike većine opozicionih stranaka o izlasku na jednoj listi.

 (Danas.RS)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com