Početna » SPORT » Ostali sportovi » LOM NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Bugarin isprovocirao Vasa Bakočeviča, a onda nastao HAOS (VIDEO)

LOM NA KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Bugarin isprovocirao Vasa Bakočeviča, a onda nastao HAOS (VIDEO)

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević i Bugarin Živko Stojmenov umalo su se fizički obračunali za vrijeme konferencije za medije.

Njih dvojica biće rivali 25. novembra u Novom Sadu na manifestaciji “Megdan 2”, a već u samoj najavi počeli su da se podbadaju i provociraju.

Tu je do izražaja došlo Bakočevićevo dugogodišnje iskustvo. U jednom momentu Bugarin je na Vasove provokacije odgovorio krajnje neprimjereno, što je popularni “Psihopata” shvatio kao pokušaj da mu se uvrijedi majka.

Temperamentnom Crnogorcu je to bilo dovoljno da momentalno pokuša da se obračuna sa Stojmenovim. Međutim, brzom reakcijom organizatora situacija se smirila i na sreću nije bilo incidenta s težim posljedicama.

Poslije svega, kada su stali jedan naspram drugog, Bugarin je pokušao da pruži ruku našem borcu, ali je Vaso to odbio.

“Pokušao je da mi se izvini, ali je za to bilo kasno. Ako se uopšte vrati u Novi Sad, a sve mi se čini da neće, biće to najlakše zarađen novac. Ja sam tokom karijere mnoge prozivao i izazivao, nekoliko puta sam izvukao deblji kraj, ali sve mi se čini da on neće smjeti da se pojavi u novembru“, rekao je Vaso za „Klinč“ poslije konferencije.

Borba je zakazana za 25. novembar.

www.cdm.me

Check Also

ŽELITE KUĆICU U SRBIJI? Vikendice sa okućnicom već za 3.500 evra

Vikendice u Srbiji nikada nisu bile jeftinije. Ponuda je bogata, pa je to možda i razlog što se vlasnici ...

Pogledajte gdje danas neće biti struje

Zbog planiranih radova na mreži, u srijedu 18. oktobra, bez napajanja električnom energijom će ostati: ...

1 komentar

  1. Hahahaha, koji glumci… Ovo su vidjeli od politicara!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *