Putevi i Vojska CG uređuju putne pravce - Volim Podgoricu

Putevi i Vojska CG uređuju putne pravce

U prethodnom periodu gradsko preduzeće Putevi, u saradnji sa Vojskom Crne Gore, radili su na sječi šiblja – niskog i visokog rastinja. Radovi su izvođeni na području Glavnog grada i opština u okviru – Tuzi i Golubovci.

Na području Grada izvršena je sječa na dužini od 48,5 km i to na lokalnim putevima: Peuta-Donja Vrbica; Podgorica-Danilovgrad (stari put); Rogami-Radovče i Kamenica-Gradac-Progonovići.

Na području Opštine u okviru Glavnog grada – Tuzi sječa šiblja vršena je u dužini od 36 km i to na sljedećim putnim pravcima: Drume-Krenza; Centar Tuzi-Groblje; Vuksanlekići-Kotrabudan; Vuksanlekići-Pothum-Jezero; Sukuruć (do spomenika); Drešaj (do naselja); Milješ-Krševo; Dinoša-Pikalj; Kotrabudan i Dinoša-Dobrčin-Trgaja.

Na području Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci, vršena je sječa šiblja na dužini od 41,5 km: Golubovci-Goričani; Mojanovići-Golubovci-Mataguži (na autobuskoj liniji); Golubovci-Plavnica; Bijelo Polje; Bijelo Polje-Kolski put ; Bijelo Polje-Kolađevica; Ponari-Žabljak Crnojevića; Balabani-Golubovci; Goričani-Mahala; Golubovci-Mataguži-Mahala; Vukovci (kroz selo); Mataguži (kroz selo); Golubovci-Mataguži-Krakovi; Mataguži (pravac do jezera); Golubovci-Mataguži-Šušunja; Šušunja-Mataguži; Golubovci-Gošići-Šušunja i Blabani-Tošići.

1 komentar

  1. I really want to thank you for yet another great informative post, I’m a loyal reader to this blog and I can’t stress enough how much valuable information I’ve learned from reading your content. I really appreciate all the effort you put into this great site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com