VEČERAS JE PUN MJESEC U OVNU: Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak! - Volim Podgoricu

VEČERAS JE PUN MJESEC U OVNU: Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak!

Večeras nas očekuje pun mjesec u Ovnu, što znači da će želja da pobjeđujemo dostići ovogodišnji vrhunac.

Večeras će mnogi od nas osjetiti ratnika u sebi koji neće stati pred izazovima, nego će uzeti i osvojiti sve što poželi.

 

Ovan, Rak, Vaga i Jarac će popustiti kočnice i prepustiće se strastima, bez obzira da li je riječ o ljubavnoj vezi, intimnom odnosu ili poslu.

 

Lav, Vodolija i Blizanci će samouvjereno predstavljati svoju istinu i svim snagama će željeti da se pokažu da su zapravo oni u pravu. Ipak, ukoliko ne budu oprezni, vrlo lako bi moglo da se desi da dođe do nepotrebne svađe.

FOTO: PROFIMEDIA

Djevici, Strelcu i Ribama se ispunjavaju slatki ljubavni snovi. Za neke od njih počinje razdoblje čvrste i stabilne ljubavne veze. Ako ste u dugoj vezi, priredite partneru slatko iznenađenje.

 

Za Škorpiju i Bika vrijeme je za posljednji, odlučni korak do cilja na kojem su dugo radili. Promovišite sami sebe, tražite ono što vam pripada!

2 komentara

  1. Comfortably, the article post is during truthfulness a hottest on this subject well known subject matter. I agree with ones conclusions and often will desperately look ahead to your updaters. Saying thanks a lot will not just be sufficient, for ones wonderful ability in your producing. I will immediately grab ones own feed to stay knowledgeable from any sort of update versions. get the job done and much success with yourbusiness results!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com