JEDINSTVENA TELEMACH PONUDA: Bez pretplate za fiksnu telefoniju i internet - Volim Podgoricu

JEDINSTVENA TELEMACH PONUDA: Bez pretplate za fiksnu telefoniju i internet

Telemach je pripajanjem M-kabla i Total TV-a postao jedan od najvećih operatora u Crnoj Gori, a njegovi korisnici broje skoro polovinu domaćinstava. Odmah nakon spajanja, kompanija je dokazala da je najveći izazivač na tržištu, ubrzavajući već najbrži internet u zemlji, lansiranjem TV platforme najnovije generacije EON i ponudom najboljih akcija za postojeće i nove korisnike u Crnoj Gori do sada.

U toku je akcija, zahvaljujući kojoj novi korisnici mogu značajno da uštede, tako što će odabrati jednu od tri mogućnosti – da 2 godine ne plaćaju telefonsku pretplatu, godinu besplatno koriste internet ili pola godine uživaju u više od 160 vrhunskih TV kanala.

Bez pretplate za fiksni telefon 2 godine

Ako odaberu da 24 mjeseca ne plaćaju pretplatu za fiksni telefon, novi korisnici Telemach Trio paketa mogu da uštede više od 140 eura uz već postojeće besplatne razgovore sa čak 500 000 brojeva u United Grupi u regionu (Srbija, Slovenija i Bosna i Hercegovina). Najbolja ponuda važi za Trio Gold pakete, u okviru kojih novi korisnici dobijaju i 1 500 minuta razgovora prema svim fiksnim brojevima u zemlji. Za uživanje u ovim povoljnostima, nije potrebno mijenjanje telefonskog broja. Može se prenijeti u Telemach mrežu i to besplatno, uz bežični telefon na poklon.

Najbrži internet u Crnoj Gori postao još brži

Telemach je povećao brzinu najbržeg interneta u Crnoj Gori i to do 4 puta. Surfovanje, igranje igrica ili gledanje filmova i serija pri internet brzini od 40 do prvi put dostupnih 150 megabita po sekundi, sigurno će obradovati svakoga. Sjajna vijest je i da najbrži internet u zemlji novi korisnici Telemach Trio paketa mogu besplatno da koriste godinu dana i tako uštede 138 eura.

Svi TV kanali otključani 6 mjeseci

Telemach ima preko 160 TV kanala, među kojima je najveći broj HD kanala u Crnoj Gori. Ako korisnik odabere opciju u kojoj su svi kanali otključani, može da ih gleda pola godine, bez obzira na to koji Trio paket odabere. Ljubitelji televizije koji izaberu ovu akcijsku ponudu mogu, pored ostalih, da uživaju u HBO premium paketu, Sport Klub i Fox kanalima, kao i ekskluzivnim Cinestar Premier HD 1 i 2  kanalima koje dobijaju u Duo i Trio Gold paketima, ukoliko sada uzmu paket. Korisnicima svih Telemach paketa dostupan je i EON, TV platforma najnovije generacije, uz koju je televiziju moguće gledati bilo kad, bilo gdje, na bilo kom ekranu (tabletu, pametnom telefonu, računaru i smart televizoru) i to do 7 dana unazad.

Prijavi se u toku akcije i uštedi

Ako odaberete jedan od Telemach Duo ili Trio paketa tokom akcije, možete značajno da uštede. Akcija traje do 31. decembra 2017. godine.

Postojećim korisnicima Trio i Duo paketa ojačani paketi po istoj cijeni

Telemach je obradovao i postojeće korisnike svojih Duo i Trio paketa, koji po istoj cijeni dobijaju ojačanu ponudu interneta i fiksne telefonije. Za pretplatu koju su plaćali do sada, dobijaju i do 4 puta brži internet, a korisnici Trio Gold paketa i dodatne besplatne minute razgovora u zemlji i regionu. Za više informacija o jedinstvenoj Telemach ponudi posjetite najbližu poslovnicu, sajt telemach.me ili pozovite korisnički centar na 1 800.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com