Pogledajte kako izgleda kada se roditelji i djeca zajedno takmiče u sportskim igrama - Volim Podgoricu

Pogledajte kako izgleda kada se roditelji i djeca zajedno takmiče u sportskim igrama

Kako to izgleda kada se roditelji i njihova djeca zajedno takmiče u sportskim igrama pokazali su u vaspitnoj jedinici “Pčelica” u Nikšiću, gdje se 37 mališana iz predškolske grupe, zajedno sa roditeljima, takmičilo u povlačenju konopca, savladavanju prepreka, “muzičkim” stolicama.

Takmičenje je organizovano povodom Dječje nedjelje, a u organizaciji vaspitačica Olge Oborine, Marte Radovanović i Jadranke Bogdanović.

“Jako je važna podrška roditelja i da se uključe u dječije aktivnosti. Htjeli smo da na ovaj način kod djece razvijemo borbeni duh, ali i da ih naučimo da podnose poraz, da shvate koliko je važno da učestvuju u takmičenju i da budu dio tima. To je za njih, kao predškolce, veoma važno jer sjutra će krenuti u školu i moraju da savladaju sve socijalne vještine”, kazala je Radovanović.

Takmičari su bili podijeljeni u četiri ekipe i svaka ekipa je dobila nagradu. Vaspitačice iz vrtića “Pčelica” i predškolci uskoro nastavljaju sa aktivnostima.

“Polovinom oktobra planiramo održavanje maskenbala na temu “Jesen”. Zahvalni smo roditeljima na saradnji koja je izvanredna. Djeca vole da se igraju, a kada su okruženi najmilijima onda su i najsrećniji. Mislim da smo  na ovaj način uspjeli da skrenemo pažnju i roditelja i javnosti na djecu što nam je i bio cilj”, kazala je Oborina.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com