POZNATA GLUMICA U NEVJERICI: Muž je pretukao, razvela se a alimentacija koju baletan daje je SKANDALOZNA - Volim Podgoricu

POZNATA GLUMICA U NEVJERICI: Muž je pretukao, razvela se a alimentacija koju baletan daje je SKANDALOZNA

Glumica Mina Lazarević se ove godine i zvanično razvela od baletskog igrača Gorana Stanića, a njoj je i pripalo starateljstvo nad njihovo dvoje djece.

Sud je zadužio baletana da plaća alimentaciju u iznosu od 6.000 dinara (manje od 60 evra), zbog čega je Mina pokrenula sudski postupak za povećanje finansijske obaveze bivšeg muža.

“Mina je posle dvije godine otkada se desio nemili događaj slobodna žena. Sin Marko i ćerka Iva su pripali njoj, a Goran ih redovno viđa. Međutim, Mina uopšte nije zadovoljna odlukom suda da Goran na mjesečnom nivou plaća alimentaciju od samo 6.000 dinara. Za nju je to skandalozna odluka. Kada joj je sudija pročitala tu odluku, ona je dobila je fras. Odmah je kontaktirala sa svojim advokatom da pokrenu postupak za povećanje alimentacije. U toku je taj sudski proces”, otkriva izvor dobro upućen u slučaj.

Tragom informacije da je glumica Mina Lazarević i sudskim putem okončala brak sa baletskim igračem, za kojeg se udala 2008. godine, Kurir je kontaktirao sa Lazarevićevom, koja je burno reagovala na poziv.

“Šta me to pitate? Sram vas bilo! Šta vas briga da li sam se razvela?! Kako smijete to da me pitate”, vikala je Mina preko telefona.

Međutim, njen advokat Ljubisav Batan Radosavljević bio je daleko pričljiviji, te je potvrdio saznanja.

“Mina se razvela u toku ove godine. Pravosnažno je brak razveden i oboje djece je pripalo Mini na staranje uz obavezu njenog bivšeg supruga da doprinosi izdržavanju zajednice. Mina je neko ko ne voli da o ovakvim stvarima govori za novine, ali ja smatram da su ovo činjenice koje ne bi trebalo da se kriju od javnosti i zašto se o tome ne bi reklo i da se tako sjutra spriječe neke medijske manipulacije”, rekao  je advokat Mine Lazarević, a na pitanje o iznosu alimentacije rekao je da u to nije upućen.

“To je doprinos koji se odbija od njegovog ličnog dohotka, ali u kom procentu ja ne znam”, rekao je Radosavljević.

1 komentar

  1. Što mu je trebalo da oženi ovo! Ovo niko nije htio. Ne zbog lošeg izgleda (izgleda odlično za ženu njenih godina) već zbog naravi koja je nesnosna.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com