Herceg Novi: Doček 2018. sa Vladom Georgijevim - Volim Podgoricu

Herceg Novi: Doček 2018. sa Vladom Georgijevim

Poznati kantautor Vlado Georgiev glavna je zvijezda Dočeka Nove godine u Herceg Novom. Turistička organizacija i Opština Herceg Novi pripremili su četvorodnevni programa od 30. decembra 2017. do 2. januara.2018. godine.

“Doček Nove 2018. godine realizuje se sa akcentom na hercegnovske muzičare, pa će tako na Trgu Nikole Đurkovića, 30. decembra nastupiti i Dragoljub Đuričić sa svojim bendom Balkanska lavina. Toga dana je predviđena i manifestacija nazvana Dječija Nova godina, tokom koje će najmlađe, poklonima i adekvatnim programima, zabavljati Deda mraz i novski umjetnici. Nova 2018. godina će se na hercegnvoskom glavnom trgu dočekati uz već pomenutog kantautora Vlada Georgiva dok će kao predgrupa nastupiti hercegnovska grupa Boka bend”, saopšteno je iz Turističke Organizacije grada.

Prvog dana 2018. godine u sklopu novogodišnjeg programa koji je pripremila Turistička organizacija Herceg Novi, na trgu će svoj koncert održati poznati beogoradski pop-rock sastav Van Gogh, dok će drugog januara poklon koncert Novljanima i njihovim gostima održati, takođe beogradski sastav, Tropico bend.

Iz Turističke organizacije navode da će tokom tih dana posjetiocima dijeliti besplatno vino, pivo, sokove i girice, a 31. decembra i prvog i drugog janura obezbjeđen je i cijelodnevni zabavni program u kojem će nastupati klape iz Herceg Novog, dok će tokom sve tri noći nastupati i brojni hercegnovski muzičari koji će zagrijevati atmosferu pred koncerte glavnih gostiju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com