Home / NOVOSTI / MARJANOVIĆEVA LJUBAVNICA ŠOKIRA: Moj sin je isti Zoran, ima natprirodne moći!

MARJANOVIĆEVA LJUBAVNICA ŠOKIRA: Moj sin je isti Zoran, ima natprirodne moći!

Zorica Mitrović (32) ispričala da njeno trogodišnje dijete nevjerovatno liči na njenog ljubavnika Zorana Marjanovića, uhapšenog zbog ubistva supruge Jelene, i da ima astralne projekcije i paranormalne sposobnosti kao i Zoran

“Moj trogodišnji sin je pljunuti Zoran i ima natprirodne moći kao i on. Upoznaje astralni svijet i ima projekcije u snu kao i Zoran kada je bio dijete!”

Ovako se Zorica Zoka Mitrović (32) hvalila prijateljicama kada je pričala o svom trogodišnjem sinu, ali i o ljubavniku Zoranu Marjanoviću iz Borče, uhapšenom zbog ubistva supruge Jelene u aprilu 2016.

– Zoka u početku nije mnogo pominjala Zorana. Znamo da je razvedena i da ima trogodišnjeg sina. Nismo obraćale pažnju kada je njen sin u našem društvu u nekoliko navrata rekao: „Idem kod tate u Borču.“ Zokin bivši suprug, koliko nam je poznato, ne živi u Beogradu, a ona u to vrijeme nije stanovala u Borči. Nismo ni slutile da se ona odavno viđa sa Marjanovićem i da su u vezi. Znale smo samo da ga je podržavala na društvenim mrežama – priča jedna od Zokinih prijateljica.

 

Međutim, prilikom hapšenja Zorana Marjanovića, 15. septembra, Zorana  kuće Marjanovića u Borči napravila incident, kada je pokušala da spriječi njegovo odvođenje u policiju.

– Prilikom naših kasnijih viđanja ništa nije krila, čak je, kada smo pričale o Zoranu, rekla da je njen sin isti on i da ima natrpirodne moći kao i Zoran. Govorila je da obojica imaju vizije i neke neobjašnjive sposobnosti – priča sagovornica “Kurira”.

On je potvrdila da Zokin sin i Zoran zaista imaju dosta sličnosti.

– Dok Zoran nije počeo da se pominje kao njen novi momak, ne bih ni pomislila tako nešto. Međutim, kada je otkriveno da su oni u vezi i kada je opet dovodila sina, očigledno je da liče. Mali ima Zoranov pogled – kaže izvor.

(Alo)

Check Also

Ćatoviću produžen pritvor, ključni dokaz podmetnut na mjestu ubistva?

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *