Poznati pjevač krao limun u supermarketu! - Volim Podgoricu

Poznati pjevač krao limun u supermarketu!

Novost je da su na mjeri počeli da zakidaju i kupci.

Omogućio im je to sistem samousluge mjerenja na vagama u supermarketima. Jedan lanac supermarketa podnio je prijavu protiv poznatog smederevskog pjevača zbog varanja na vagi.

Kamera video-nadzora ga je snimila, tvrdi se u prijavi, u čak pet navrata, kako dok kupuje limun izmjeri jednu količinu, da bi potom, kada mu vaga izbaci naljepnicu sa cijenom, u kesu dodao još nekoliko limunova.

Prijava je, kako saznaje “Blic” odbačena, jer je u pitanju krađa manja od 5.000 dinara, sume koja se goni po službenoj dužnosti, pa je supermarketu preporučeno da zaštitu od nesavjesne mušterije potraži u parničnom postupku.

Da li će do toga doći zasada nije poznato, jer bi sudski troškovi bili mnogo veći od cijene limuna koji je uzet “preko mjere”.

– To je samo jedan od načina, obično ga koriste kada je u pitanju neko skuplje voće ili povrće. Ima i toga da pridržavaju kesu dok mjere, ukradu tako par stotina grama, koliko može da prođe a da ih ne primjete. Ili sa artiklima koji su na sniženju… Recimo, ako imate banane sa sniženom cijenom, oni tu šifru otkucaju na vagi, a u kesi su one koje nisu na sniženju. Kasirka ne otvara kese, pogotovo ako je gužva, da provjerava šta je unutra, koji artikal, onaj na sniženju ili po punoj cijeni – objašnjava za “Blic” poslovođa jednog supermarketa.

Zbog toga su i postavljene kamere, kažu, pa će ovakve prijave, kao ona protiv pjevača, vrlo moguće, biti češće.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com