“Stijepovića DPS planira za kandidata na predsjedničkim izborima” - Volim Podgoricu

“Stijepovića DPS planira za kandidata na predsjedničkim izborima”

-DF ni najmanje ne iznenađuje što DPS ovako grčevito brani gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Stijepovića. Stijepović je jedan od vodećih ljudi režima, a rezultati koje je postigao na ranijim izborima kao i spremnost na radnje o kojima smo juče govorili ga preporučuju za najvažnije funkcije u toj stranci. Sad bi bilo pošteno i da DPS otkrije svoju namjeru da je on planiran da bude kandidat te stranke na predstojećim predsjedničkim izborima, kazao je portparol Nove srpske demokratije i funkcioner Demokratskog fronta Marko Kovačević.

Demokratski front juče je saopštio da je Slavoljub Stijepović uoči parlamentarnih izbora 2016. u Atlas banci zamijenio 100.000 dolara koje su kasnije, kako tvrde, iskorištene za kampanju partije Mila Đukanovića.

Iz DPS-a su odgovorili tvrdnjom da u DF-u vlada panika i da pokušavaju da lažno optuže što više ljudi.

-DPS zajedno sa jednom “opozicionom” ekipom, koristeći usluge agenta provokatora Miloša Bešića, montiraju ispitivanja javnog mnjenja i dječački naivno podižu u opoziciji baš one političare koje je Stijepović ubjedljivo porazio na prošlim lokalnim izborima u Podgorici. Nije slučajno da se baš na tim ispitivanjima provjeravaju i favorizuju imena onih koje je Stijepović porazio u direktnom sučeljavanju, a da tamo nema mjerenja podrške gradjana Slavoljubu Stijepoviću, saopštio je Kovačević.

On je dodao da je na tim izborima Stijepović sam pobijedio Aleksu Bečića, Miodraga Lekića i Krivokapićevog Bogojevića.

-Nijedan od poraženih nije osporio pobjedu Stijepovića, a koliko je on bio dominantan svjedoče i snimci sa proslave trećeplasiranog Alekse Bečića. Iako je on dobio gotovo četiri puta manje glasova od Slavoljuba Stijepovića, cijeneći i shvatajući Stijepovićev značaj i ugled, on je zajedno sa kreativnim timom Demokrata rezao tortu i slavio dan kada je mogao da učestvuje u političkoj utakmici sa političkom legendom DPS Podgorice – Slavoljubom Migom Stijepovicem. Uprtiti se u tako velike gaće, kako bi rekao naš narod, i stati rame uz rame pored Slavoljuba Stijepovića je bio veliki dan u životu ovog mladog i talentovanog političara. DF je prozreo namjeru DPS da nekog od starih pacijenata – gubitnika u mjerenjima sa Stijepovićem proguraju za kandidata opozicije, a da potom oni iznenada kandiduju Stijepovića kako bi ih on ubjedljivo porazio. Zato se zalažemo za provjereni opozicioni koncept nestranačkog kandidata iza koga treba da stane cijela opozicija u Crnoj Gori. Taj koncept garantuje uspjeh pod uslovom da kandidat ima vrline lidera i dovoljno hrabrosti da odbrani vlastitu pobjedu, zaključio je Kovačević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com