Početna » NOVOSTI » Društvo » Besplatan ultrazvuk sa pregledom dojki

Besplatan ultrazvuk sa pregledom dojki

Crnogorsko društvo za borbu protiv raka CDPR u saradnji sa Poliklinikom Filipović iz Podgorice organizuje besplatan ultrazvuk sa pregledom dojki, a ukoliko se ukaže potreba uradiće se i mamografija dojki.

Povod za besplatne preglede je oktobar mjesec koji je u cijelom svijetu posvećen prevenciji u borbi protiv kancera dojke.

“Za deset osoba koje se u ponedjeljak 9. oktobra prve jave u intervalu od 18 do 19 sati na broj telefona CDPR-a 069 530 666, obezbijeđen je besplatan ultrazvuk sa pregledom dojki, a ukoliko se ukaže potreba i mamografija u Poliklinici Filipović. Za sve ostale koji se jave u utorak, srijedu, četvrtak i petak u 18 sati obezbijeđen je ultrazvuk sa pregledom dojki, a ukoliko se ukaže potreba i mamografija sa 50 odsto popusta”, naveli su iz CDPR.

Oni podsjećaju da rak dojke odnosi godišnje u Crnoj Gori u prosjeku između 80 i 100 života, a da je u porastu i broj umrlih muškog pola.

Dnevne novine

Check Also

SIN I SNAHA OTJERALI U ĆOŠAK MAJKU DA JEDE SAMA: Tada im je njihova kćerka rekla nešto što ih je zapanjilo

Ova dirljiva priča rastužila je internet. Bila jednom jedna slabašna starica koja je, kada je njen voljeni muž ...

Lambuliću određen pritvor, njegov brat pušten na slobodu

Istražni sudija podgoričkog Osnovnog suda Zoran Radović odredio je pritvor do 30 dana Vjekoslavu Lambuliću (41) osumnjičenom ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *