Jurnjava na Jadranu, gliseri, avioni i helikopteri protiv švercera droge - Volim Podgoricu

Jurnjava na Jadranu, gliseri, avioni i helikopteri protiv švercera droge

Helikopter, avion i čamci italijanske i albanske policije presreli su i zaplijenili gliser kojim su šverceri pokušali da iz Albanije prebace drogu u Italiju, javljaju albanski mediji.

Policija je zaplijenila gliser, ali su krijumčari uspjeli da pobjegnu, prenosi RTS.

Čamac, opremljen sa dva motora snage od po 300 konjskih snaga, zaplijenjen je poslije nove jurnjave na Jadranskom moru u kojoj su učestvovali albanski i italijanski policajci.

Šverceri su, u trenutku kada su spazili da ih prate avion, helikopter i patrolni čamci, bacili drogu u more i uspjeli da umaknu potjeri, ali su policijske patrole, kasnije, na albanskoj obali pronašli i zaplijenili gliser.

Kako navode mediji u Albaniji, traga se za trojicom muškaraca, koji su pokušali da prošvercuju drogu u Italiju.

Pomorska ruta između Albanije i Italije već izvejsno vrijeme slovi za glavni švercerski kanal za albansku marihuanu na putu ka zapadnoj Evropi.

 (Vijesti)

3 komentara

  1. You are able to capture several well guided adventures with assorted chauffeur driven car support. Many include important loan packages and some people is going to take someone for their depend toward the mortgage place, or a trip to upstate New York. baltimore limousine rental

  2. Iím not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com