BRATISLAV DIKIĆ PISAO ZORICI KOVAČEVIĆ: Vi ste čovjek velikog srca, građani da budu ponosni na vas - Volim Podgoricu

BRATISLAV DIKIĆ PISAO ZORICI KOVAČEVIĆ: Vi ste čovjek velikog srca, građani da budu ponosni na vas

Srpski državljanin Bratislav Dikić, jedan od okrivljenih za stvaranje kriminalne organizacije koja je planirala terorističke napade u Podgorici na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine, poslao je pismo direktorki Kliničkog centra Crne Gore Zorici Kovačević u kojem se zahvaljuje na odnos osoblja ove ustanove.

“Od mog prijema u Klinički centar Crne Gore do sada naišao sam na veliki profesionalizam i humanost osoblja, što me je veoma prijatno iznenadilo i možete biti ponosni na ustanovu i osoblje kojim rukovodite”,  navodi se u pismu koje je Dikić uputio Kovačević 3. oktobra.

Dikić je pismo počeo zahvalnošću direktorki Kovačević što je, pored brojnih obaveza, našla vremena i obišla ga u bolničkoj postelji, nakon što je operisan.

Naveo je da mu je žao što je bio pod uticajem anestezije i nije mogao da joj iskaže zahvalnost kakvu zaslužuje.

On se izvinio direktorki Kliničkog centra, kao i zaposlenima u ovoj ustanovi, zbog predrasuda koje je imao.

“Sada sam siguran da sam ih stekao na pogrešan način, to jest na osnovu ličnog iskustva određenih pojedinaca. Veoma mi je drago što sam se sada uvjerio da sam imao pogrešno mišljenje”,  napisao je Dikić direktorki KC.

Dikić je naveo da Kovačević piše od srca i zahvalio joj se na razumijevanju.

“Iskreno, možete biti ponosni na sebe i ustanovu kojom rukovodite, a pacijenti i građani Crne Gore mogu biti ponosni na Vas lično. Vi ste čovjek velikog srca”,  navodi se u pismu.

Na kraju je naveo da se kroz život vodio parolom „činite dobro i dobru se nadajte” i poželio Kovačević da Bog čuva nju i njenu porodicu.

Dikića su prošle sedmice operisali ljekari Kliničkog centra uz asistenciju ljekara sa VMA iz Beograda.

Ovo je druga operacija u posljednju godinu i po zbog karcinoma s kojim se Dikić bori.

Dikić je ranije tražio da mu se ukaže zdravstvena pomoć u Srbiji, na VMA, što je sudsko vijeće Suzane Mugoša odbilo i uputilo ga je na liječenje u Klinički centar. Viši sud u Podgorici razdvojio je postupak protiv Bratislava Dikića zbog njegovog upućivanja na liječenje u Klinički centar Crne Gore.

Osim Dikića, za pokušaj terorističkog napada na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine optužnicom Specijalnog tužilaštva obuhvaćeni su dvojica ruskih državljana Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, državljani Srbije Miloš Jovanović, Nemanja Ristić, Predrag Bogićević, Kristina Hristić, Branka Milić, Milan Dušić, Dragan Maksić i Srboljub Đorđević. Optužena su i tri crnogorska državljanina lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i službeni vozač DF-a Mihailo Čađenović, dok se postupak protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića vodi posebno.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com