OBRAČUN NOŽEVIMA: Ranjeni mladići Nikola Perišić (39) i Marko Novaković (28) - Volim Podgoricu

OBRAČUN NOŽEVIMA: Ranjeni mladići Nikola Perišić (39) i Marko Novaković  (28)

Bjelopoljci  Nikola Perišić (39) i Marko Novaković  (28) povrijeđeni su juče u tuči koja se dogodila oko 12 sati u blizini Doma zdravlja.

Njima je pomoć ukazana u bjelopoljskoj bolnici, gdje su konstatovane povrede nastale od noža. Nakon što su im konstatovane lakše tjelesne povrede, mladići su otpušteni na kućno liječenje

Do incidenta je došlo oko 12 sati, kada su se dvojica mladića sreli iza Doma zdravlja. Perišić je policiji ispričao da je krenuo prečicom na parking kako bi uzeo svoj automobil i odvezao se kući.

“Odjednom se jedan mladić stvorio pored mene i rukom na kojoj je bio gips udario me po glavi. Kad sam osjetio da mi krv ide niz čelo, znao sam da se moram braniti. Izvadio sam britvu, koju stalno nosim u torbi jer sam ribolovac, i krenuo da se branim. U tome sam ga možda i zakačio po ruci”,  ispričao je Perišić inspektorima.

Na drugoj strani, Novaković je kazao da se vraćao sa pregleda u Domu zdravlja, tvrdeći da nije znao šta se dogodilo i da ničega nije bio svjestan.

Perišić je nakon sukoba otrčao prema obližnjoj ulici, gdje je ušao u jedan auto i prevezao se u Opštu bolnicu. Drugog mladića je na previjanje odvela policija, koja se veoma brzo pojavila na mjestu događaja.

Ubrzo je obavljen i uviđaj, a dalja istraga će utvrditi detalje ovog incidenta koji je uznemirio stanovnike naselja Pruška.

Zamjenik osnovnog državnog tužioca će nakon saslušanja dvojice mladića odlučiti o eventualnom pokretanju istrage i podnošenju krivičnih prijava.

DAN/Pobjeda

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com