Početna » ŽIVOT + » Showbiz » VRATIO SE KORJENIMA: Šminker Kim Kardašijan kupio imanje u Crnoj Gori

VRATIO SE KORJENIMA: Šminker Kim Kardašijan kupio imanje u Crnoj Gori

Mario Dedivanović koji ima crnogorsko porijeklo, riješio je da se vrati korijenima, pa je kupio zemlju u Crnoj Gori.

Šminkera je proslavila Kim Kardašijan, koju uvijek besprijekorno našminka, a lijepim vijestima se pohvalio na društvenim mrežama.

 

“Stojim na ovoj prelijepom zemlji u Crnoj Gori. Moj otac je živio blizu i išao u školu ovdje kada je bio dijete. Njegov san je bio da posjeduje zemlju ovdje. U avgustu sam ga iznenadio i ispunio njegov san. Presrećan sam što posjedujem zemlju u mjestu odakle je moj otac. Preko rijeke je i Albanija, do koje mogu bukvalno da doplivam. Sada je vrijeme za izgradnju kuće na jezeru”, napisao je Mario.

Check Also

ZLOČINI PRED KOJIMA JE ZANIJEMILA CRNA GORA

Stra­vič­no ubi­stvo pet­na­e­sto­mje­seč­nog P.J., za ko­je se sum­nji­či nje­gov očuh, kao i maj­ka ko­ja ni­je ...

Praunuk nekadašnjeg vlasnika zemljišta na kojem je Kuća cvijeća traži povrat nekretnina: Vratite mi imovinu, ali bez Tita!

Lešić je pojasnio i kako je Titu oduvijek želja bila da živi u vili u ...

1 komentar

  1. Ajde ljudi znate li koliko nas zabolje za ovakve vijesti? Ako vasi Sorosi i ostali mentori iz inostranstva forsiraju ove bolide i retarde, vi treba da znate da nas, narod, to uopste ne interesuje. I ta Kim je totalno nebitna seljankusa masonska, a kamoli neki homic koji je sminka. Pa neka uzme da uzore njivu ili pokosi polje, pa cemo onda mozda i obratit paznju na njega. Ovako dok sminka ovu polupanu nesretnicu, i dize noge i prima tamo gdje treba da vrsi nuzdu… Bas nas zabolje za njega! Bolje i da nije nas kad je ovakav! Fuj

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *