Home / NOVOSTI / BIZARNO: Muž ubijene pjevačice hoće da oženi ljubavnicu

BIZARNO: Muž ubijene pjevačice hoće da oženi ljubavnicu

Suprugu ubijene pjevačice Jelene Marjanović, koji je u pritvoru od 16. septembra, teško pada razdvojenost od Zorice Zoke Mitrović, pa će se vjenčati s njom da bi mogao da je viđa

 Zoran Marjanović, koji je od 16. septembra u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, uveliko se raspituje o proceduri za ženidbu u zatvoru!

Kako Kurir saznaje, Marjanović namjerava da sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu pošalje molbu da mu omogući da ozvaniči ljubav sa djevojkom Zoricom Zokom Mitrović.

Nije mu bila u posjeti

– Djeluje kao da je tek sad postao svjestan da neće izaći na slobodu brzo kao što je mislio. Prvih dana ponašao se daleko opuštenije. Kako dani prolaze, sve manje priča, povukao se prilično. Ipak, kada progovori, uglavnom priča o maloj ćerki Jani, ali i Zorici i tome kako mu ta žena mnogo nedostaje i koliko je voli. Ona mu do sada nije bila u posjeti i njemu to teško pada. Zato je izrazio želju da se vjenča iza rešetaka – otkriva sagovornik Kurira.

On objašnjava da, po zakonu, Marjanović ima pravo da sudu podnese ovakav zahtjev i da u tom slučaju on ne bi bio pušten iz pritvora, već bi se ceremonija obavila unutar zatvora.

– Kada zvanična molba stigne u sud, o njoj odlučuje sudija za prethodni postupak. Ukoliko odobri, što ne bi bio prvi put u praksi, matičar i mlada dolaze u Bačvansku. U ovom objektu, takođe, postoji i kapela u kojoj može da se organizuje i crkveno vjenčanje – dodaje on.

Zorica možda svjedok

Međutim, kako kaže, s obzirom na to da je istraga o ubistvu Jelene specifična po mnogo čemu i da se još ne zna da li će Zorica Mitrović biti pozvana da i sama svjedoči u postupku, neizvjesno je da li će sud dozvoliti njihov susret.

– Ipak, zakon je predvidio i tu mogućnost. Naime, ukoliko, primjera radi, sudija odobri vjenčanje, ali ne i susret Zorana i Zorice, postoji mogućnost da se oni ipak vjenčaju. U takvim okolnostima, umjesto mlade, na zatvorsko vjenčanje dolazi svjedok koji zapravo umjesto nje prisustvuje tom činu – objašnjava naš izvor.

FOTO: NEBOJŠA MANDIĆ, PRIVATNA ARHIVA

Podsjetimo, javnost je za ljubav Zorana i Zorice saznala kada je on uhapšen, 15. septembra. U kući Marjanovića u Borči te večeri bila je i Zorica, koja je napala policajce. Kako je Kurir pisao, Zorica Mitrović nedavno je priznala prijateljici da je zapravo Zoran otac njenog trogodišnjeg sina.

(Kurir)

Check Also

PODGORICA: Kompanija BMJ Industries obaveze u Duvanskom kombinatu prenosi na drugu firmu

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *