GO SNP: Šćekić, Ivanović i Đurović izabrani za potpredsjednike; Joković: Postojao je kvorum - Volim Podgoricu

GO SNP: Šćekić, Ivanović i Đurović izabrani za potpredsjednike; Joković: Postojao je kvorum

Sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije koja je počela sa skoro sat zakašnjanja završena je oko 19 sati.

Za potpredsjednike stranke na sjednici su izabrani predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić, predsjednik podgoričkog odbora partije Dragan Ivanović i Danijela Đurović.

Na početku sjednice uopšte nije bilo jasno ima li kvoruma za odlučivanje ali je nakon sjednice predsjednik partije Vladimir Joković kazao da je kvorum postojao.

“Izabrana su tri potpredsjednika. Ostavili smo mogućnost da izaberemo još dva iz one grupe što nije bila danas”- kazao je Joković nakon sjednice.

Na pitanje Antene M da li je sjednici prisustvovao Nemanja Lalić, jer je prema našim saznanjima on trenutno u Nikšiću, te je li bio upisan kao prisutan, Joković je ponovio da je kvorum postojao.

“Ja nisam vodio evidenciju”, dodao je Joković.

Kako je javio naš reporter ranije na sjednici nije bilo Snežane Jonice, Srđana Milića i, kako saznajemo, još oko 60 članova GO.

Na pitanje zašto nijesu bili Jonica i Milić, Joković je rekao da ne zna ali da se nada da će biti na narednoj.

Osim Jonice i Milića, nijesu došli ni Branko Ivanović, Vesko Marković, Spasoje Kovačević, Radoman Gogić…

Podsjetimo da je portal Antena M ranije pisao da se na sjednici neće pojaviti dio članstva, zbog, kako nam je kazao tada izvor iz GO, otvorenog revanšizma lidera pratije.

Lider SNP-a Vladimir Joković negirao je te navode rekavši da mu ne pada na pamet da se sa bilo kim obračunava, već da je cilj sačuvati i ujediniti SNP.

 (Antena M)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com