PODGORIČANI OGORČENI: Već više mjeseci pokašavamo riješiti problem neuspješno (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORIČANI OGORČENI: Već više mjeseci pokašavamo riješiti problem neuspješno (FOTO)

Stanovnici podgoričkog naselja Momišići, kako tvrde, više mjeseci već ne mogu riješti problem pa im  je ostalo još da putem medija apeluju da se ovaj problem što prije riješi.

Njihov apel prenosimo integralno.

,,Već dva mjeseca stanari većeg dijela ulice 18. jula u Momišićima svakodnevno po nekoliko puta ostaju bez vode, a i kada je imaju, pritisak je toliko loš, da često treba i po nekoliko minuta, da bi se napunila flaša od jednog litra. Ovaj problem je nastao kada su četiri nove zgrade koje su sagrađene u ovoj ulici, priključene na vodovodnu mrežu. Radnici su na ulici iskopali veliku rupu i tada smo ostali bez vode Nakon nekoliko dana ta rupa je zatrpana i tada počinju problemi. Obzirom na to da su radnici svakodnevno nešto radili na tom mjestu, računali smo da će problem biti riješen, međutim nije.

Nakon više od mjesec ipo dana, obratili smo se telefonskim putem JP “Vodovod i kanalizacija” Podgorica. ni su nam tada saopštili da nisu upućeni da problem sa vodosnadbijevanjem u ovoj ulici postoji, ali da znaju da je vodovodna mreža zastarjela. Istog dana je zabetonirano mjesto na ulici, ali su problemi ostali isti. Od tada je prošlo desetak dana u iščekivanju da se ovaj problem riješi, međutim nije riješen.


Ako su u JP “Vodovod i kanalizacija” Podgorica znali da postoji problema sa zastarjelom vodovodnom mrežom u ovoj ulici, onda nam nije jasno kako su dozvolili da se četiri četvorospratne zgrade priključe na vodovodnu mrežu. Valjda je logično bilo da se prije toga uredi vodovodna mreža, kako građani koji uredno plaćaju vodu ne bi trpjeli posledice. Ovo gradsko preduzeće je dužno da građanima koji su priključeni na vodovodnu mrežu obezbijedi uredno vodosnadbijevanje, baš kao što nam uredno dostavljaju i račune za utrošenu vodu, te ih sa pravom pitamo zašto to nisu i uradili? Napominjemo, trenutno nije period kada se nalivaju dvorišta i bašte, tako da izgovor da je pritisak zbog toga slab nećemo uvažiti. Želimo da nam objasne zašto su dozvolili da se zgrade priključe na dotrajalu vodovodnu mrežu i kada će problem biti riješen.”

VOLIM PODGORICU

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com