Home / NOVOSTI / Ubio se jer je tvrdio da mu je maloljetna ćerka silovana, a pravosuđe nije preduzelo ništa

Ubio se jer je tvrdio da mu je maloljetna ćerka silovana, a pravosuđe nije preduzelo ništa

Nakon višesatnog pregovaranja s policijom juče se na plaži Kaštelet u Splitu ubio 54-godišnji muškarac. Ubio se aktiviranjem ručne bombe.

Pregovori policije i muškarca trajali su satima.

Sve je počelo poslijepodne, kada je muškarac prvo nazvao policiju, predstavio se i kazao: “Halo, imamo bombu. Izvadio sam osigurač. Sklonite ljude da neko ne nastrada”.

Policija je u međuvremenu ispraznila plažu, a nakon pregovora s muškarcem koji su potrajali duže od dva sata, muškarac je aktivirao bombu i raznio se.

Iako motiv samoubistva u početku nije bio poznat, saznaje se da je motiv bila njegova ogorčenost na hrvatsko pravosuđe zbog slučaja seksualnog zlostavljanja njegove kćeri 2009.

“Jedino što sam načula je da viče kako je nezadovoljan državom. Vozio se u nekom manjem, starijem automobilu, ali ne mogu tačno procijeniti”, ispričala je za Index sinoć žena koja se našla na mjestu događaja.

Pomorac T.K. koji je juče oduzeo sebi život, još je 2009. podnio prijavu Županijskom državnom tužilaštvu za zlostavljanje njegove tada maloljetne kćeri.

Za zlostavljanje je optužio poznanika, inače profesora u Splitu.

Kada je doznao da od prijave neće biti ništa, jer navodno nije dokazana upotreba sile, izgubio je živce te jednom prilikom došao pred vrata kuće tog poznanika s mačetom i vikao “Ubiću te”.

Optužio ga je da je odveo njegovu tada 16-godišnju kći na kupanje, nakon toga je doveo u šator i dirao je po intimnim dijelovima tijela.

T.K. bio je ogorčen na pravosudni sistem te je smatrao da je sistem zakazao kada nije učinio ništa u slučaju njegove kćeri.

Check Also

“Trebaju nam roboti i letjeći automobili, ja ću da molim i tražim”

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *