Početna » ŽIVOT + » Horoskop » DA LI JE ZAISTA TAKO? Dame, ovo su najveće kukavice u Zodijaku

DA LI JE ZAISTA TAKO? Dame, ovo su najveće kukavice u Zodijaku

Svako od nas zazire od mraka u manjoj ili većoj mjeri. Provjerite koji horoskopski znak drži svoje ćebence i zove mamu u pomoć kad “prigusti”.

Rak

Ovo je najveća kukavica Zodijaka. Dragi Račići, vi nemate konkurenciju. Iako povremeno glumatate neustrašivost, dovoljno je neko sa leđa u šali da vam priđe i vi ste se već zakačili za luster. Ne treba napominjati da se bojite mraka i da taj strah od tame ne jenjava tokom vašeg sazrijevanja. Priznajte da spavate sa upaljenim svijetlom, jer ko zna šta sve vreba noću iz ormara.

Ribe

Mora se priznati da ste za malo spali na drugo mjesto top liste kukavica. Rak vas “šije” za samo 0,5 boda. Za jedno vam se ipak odaje priznanje, u kriznim situacijama vi vrlo otvoreno pokazujete svoj strah, ne stidite se. Bravo! U nekim situacijama koje nisu baš prijatne, vama bi i Ivana Španović pozavidjela na sprintu.

Vaga

Nije baš da ste neustrašivi, iako će vas ovaj tekst smrtno uvrijediti. Priznajte zazirete od konfliktnih situacija i radije ćete se neprimjetno izvući. Insekti i gmizavci vam garantuju panični napad svojom pojavom, zato vam proljeće i ne spada u omiljeno godišnje doba. Ipak, kada vam se “srce spusti u pete”, vi to najbolje umijete da zakamuflirate.

B92

Check Also

ULOŽIO MILIONE: Nikola Peković na Zlatiboru gradi luksuzni kompleks

Bivši košarkaš koji bi ove godine trebalo da počne gradnju velikog komercijalog objekta u najstrožem ...

Suluda vožnja u Beogradu: Kamionetom preko Brankovog mosta u suprotnom smjeru

Muškarac star 46 godina iz Beograda uhapšen je zato što je na Brankovom mostu vozio ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *