Početna » NOVOSTI » Demokrate poručile DPS-u: Vi ste grupica Šešeljevih nacionalista koja je palila i žarila Dubrovnikom

Demokrate poručile DPS-u: Vi ste grupica Šešeljevih nacionalista koja je palila i žarila Dubrovnikom

Braća Dalton,  ne odustaju od svojih nemuštih pisanija, očajnički jadikujući nad svojom sudbinom i javno pokazujući slabost usled sve vidljivijeg kraja, saopoštili su iz Demokratske Crne Gore reagujući na sinoćnje saopštenje iz DPS Budva.

“Grupica Šešeljevih nacionalista koja je žarila i palila Dubrovnikom, pokušava lijepiti svoju ratnohuškačku terminologiju, ljudima koji su bili u ranom djetinjistvu, kada su oni podešavali nišanske sprave, minirali naselja i čitave gradove. Ali poručujemo i vama i vašem idejnom tvorcu Šešelju, dalje ruke od manjina, dalje ruke od poštenog naroda, dalje ruke od Crne Gore. Vi ste gospodo is Organizovane kriminalne grupe samo presvukli maskirne uniforme i vratili se sa ratnih žarišta u lopovskim čarapama da pljačkate narod Crne Gore. Ali pored Sveta, vašeg učitelja, danas jedan po jedan gradonačelnik iz vaših redova dobija novo boravište, iza rešetaka”, navodi se u saopštenju Demokrata.

Oni su poručili DPS-u da moraju da prihvatite činjenicu da su gotovi.

“Da ste uhvaćeni u prevarama i pljačkama i sada morate da odgovarate. Crna Gora će dokazati da je pravna država izričući osuđujuće presude vama koji ste je opljačkali i uništili, vama koji ste je učinili kriminalnom i podijeljenom. Razumijemo da vaša saopštenja ovih dana nastaju u atmosferi zemljotresa i opšte panike na dvoru, ali svojim kukavičlukom i pokušajima podvala, potvrđujete da zaista niste politička, več organizovane kriminalnom grupa, zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Vijesti

Check Also

UBICA PRIŠAO NA SKUTERU: Ubijen Ivan Ćirić, stradao i njegov suvozač

U Beogradu na Voždovcu kod Trošarine danas je nešto prije podneva ubijen Ivan Ćirić (38), ...

Filipu Radoviću nagrada od 10 hiljada eura

Ministar sporta Nikola Janović primio je danas Filipa Radovića, jednog od najtrofejnijih crnogorskih paraolimpijaca,, koji ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *