DF: Priča Velimirovića podmazana sa Stijepovićevim dolarima - Volim Podgoricu

DF: Priča Velimirovića podmazana sa Stijepovićevim dolarima

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, a posebno partija kojoj pripada,  nevješto su pokušali da demantuju tvrdnje o transakciji prošlog oktobra, jer se pojavljuju svjedoci koji uvjerljivo govore o konkretnim činjenicama vezanim za samu transakciju kao i svrhu zašto je trebao da bude upotrijebljen ovaj novac, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

O tome, kako navode, posebno govori tajming kada se desilo konvertovanje dolara u eure.

“12. oktobra 2016. godine, u prijepodnevnim satima, funkcioneri DF Nebojša Medojević i Slaven Radunović održali su konferenciju za novinare na kojoj su javnost upoznali sa scenarijom koji na dan izbora priprema crnogorski režim u saradnji sa SDT ukoliko DPS procijeni da neće osvojiti parlamentarnu većinu. Po tom planu, maskirana lica bi izazavala nemire, a vlada bi uvela vanredno stanje, čiji bi konačni rezultat bio likvidacija lidera DF. Nedugo nakon te konferencije, u policiju se iznenada, ničim izazvan, pojavljuje ,,vojvoda” Paja Velimirović, vođen dubokim osjećanjima brige za Crnu Goru, a podstaknut stradanjem na Mojkovcu, kada je vojska Janka Vukotića obezbijedila prolaz vojsci Srbije za Krf. U patriotskom zanosu, on se samoprijavljuje i nakon konferencije za novinare DF-a saopštava da postoji neki drugi plan da se izazove neviđeno krvoproliće na dan izbora, i da je on pripadnik organizovane kriminalne grupe koja će učestvovati u tom projektu. Po njegovoj prijavi, datoj toga dana, on je angažovan od strane ruskih i srpskih nacionalista da sruši krhku crnogorsku demokratiju, i dovede DF na vlast u CG, a istovremeno naslednike dinastije Romanov u Rusiji. Šalu na stranu, što se tiče njegovog ličnog uticaja na ove velike istorijske procese, ovdje treba prvenstveno ugraditi onih 100 000 dolara Slavoljuba Stijepovića, kojima je podmazana ova priča Paje Velimirovića. Naime, sada se već može zaključiti, a na osnovu dreke koju proizvode DPS i Stijepović tvrdo vjerovati da su baš te pare upotrijebljene kako bi se kod ,,vojvode” Paje podstakao patriotski zanos”, navodi se u saopštenju DF-a.

Oni dodaju da se u Crnoj Gori malo toga dešava slučajno.

“Naročito da se istoga dana, 12. oktobra 2016, desi toliko važnih događaja – nakon što DF upoznaje građane i nadležne sa monstruoznim planom DPS-a, ANB-a i SDT-a, pojavljuje se Paja da spasi što se spasiti može, a u isti dan Migo Stijepović vrši razmjenu 100 000 dolara u evre, jer ,,vojvodu’’ Paju, kao i njegovog političkog mentora, predsjednika ,,Stranke zdravog razuma’’ Šojića, dolari ne interesuju. Partijska ćelija DPS-a okupljena u takozvanom specijalnom policijskom timu pokušala je da sakrije da su pojedinci direktno optužili Stijepovića, SDT je to nevješto zataškavao, ali uzalud.  Kao što je DF i Klub mladih DF saopštio na početku ove montaže i blamaže pravosuđa- pravda će jednog trenutka zakucati na svačija vrata, i nijesmo sigurni da i ovog trenutka, prije toga kucanja, imaju miran i dobar san pojedinci iz tužilaštva i sudstva, koji su zbog novca i korupcije odlučili da učestvuju u svemu ovome”, zaključuje se u saopštenju.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com