Home / NOVOSTI / Hronika / POSLE OVE REČENICE VLADICA JE PRIŠAO SAŠI I PUCAO MU U GLAVU, A ONDA SASUO JOŠ 5 METAKA: Detalji istrage brutalnog ubistva

POSLE OVE REČENICE VLADICA JE PRIŠAO SAŠI I PUCAO MU U GLAVU, A ONDA SASUO JOŠ 5 METAKA: Detalji istrage brutalnog ubistva

Saša Ćubović (34), koga je u restoranu brze hrane u Čačku izrešetao bivši robijaš Vladica Pušica (32), najvjerovatnije je ubijen jer je osumnjičenom, koji je sjedeo sa djevojkom, rekao da nije u redu da se svađa s njom.

 

Ovo su, naime, u istrazi ispričali svjedoci zločina.

 

– Ćubović je u nedelju ujutro s prijateljem ušao u restoran da doručkuje. Tamo je već sjedeo Pušica, prilično pijan, sa djevojkom. On se pozdravio s Pušicom, čak su se i zagrlili, a onda je sjeo dva stola dalje od njih. Nekoliko minuta kasnije Pušica je počeo da se svađa s djevojkom, a Ćubović im je tada navodno rekao da nije u redu da se svađaju. Očevici su rekli da je Pušica završio doručak i potom mirno prišao Ćubovićevom stolu, izvadio pištolj i opalio mu metak u glavu. Potom je još pet metaka ispalio u tijelo – ispričao je izvor Kurira.

 

 

 

Ubijeni Ćubović vozio je kamion u porodičnoj firmi, a tim poslom se bavi i njegov stariji brat Ivica. Njega je vest o tragediji zatekla u Španiji, gdje je otputovao zbog posla, pa se čeka njegov povratak kako bi bila organizovana sahrana.

 

– Sašin otac Milojko se godinama bavi transportom robe kamionima po Evropi, a s vremenom je i sinove uveo u posao. On je s kamionom trenutno u Sloveniji, a Ivica, stariji sin, u Španiji. Svi čekamo njihov povratak u Čačak – rekao je rođak porodice Ćubović.

 

Pušica poznat po monstuoznom ubistvu

 

Za Pušicu se prvi put čulo 2005. godine, kada je sa još trojicom Čačana u „Gradskoj rupi“ brutalno premlatio Dragana Beloševića. Oni su tom momku nabili u grkljan pivsku flašu i slomili je šutirajući ga. Beloševiću je lobanja pukla na više mjesta, polomljene su mu obe očne šupljine, desno oko je ispalo, a jagodična kost smrskana.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

U 2007. u valjevskom zatvoru Pušica je učestvovao u masovnoj tuči čačanskih i beogradskih zatvorenika u borbi za prevlast u ovoj zatvorskoj ustanovi. Tom prilikom nastradao je Lazar Kovačević, jedan od aktera tuče u „Gradskoj rupi“ u Čačku.

(Kurir)

Check Also

STOJAN JE VOZEĆI PIJAN UBIO MARIJU, MILICU I SVETISLAVA: Evo šta je rekao na sudjenju

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *