Početna » NOVOSTI » Hronika » POSLE OVE REČENICE VLADICA JE PRIŠAO SAŠI I PUCAO MU U GLAVU, A ONDA SASUO JOŠ 5 METAKA: Detalji istrage brutalnog ubistva

POSLE OVE REČENICE VLADICA JE PRIŠAO SAŠI I PUCAO MU U GLAVU, A ONDA SASUO JOŠ 5 METAKA: Detalji istrage brutalnog ubistva

Saša Ćubović (34), koga je u restoranu brze hrane u Čačku izrešetao bivši robijaš Vladica Pušica (32), najvjerovatnije je ubijen jer je osumnjičenom, koji je sjedeo sa djevojkom, rekao da nije u redu da se svađa s njom.

 

Ovo su, naime, u istrazi ispričali svjedoci zločina.

 

– Ćubović je u nedelju ujutro s prijateljem ušao u restoran da doručkuje. Tamo je već sjedeo Pušica, prilično pijan, sa djevojkom. On se pozdravio s Pušicom, čak su se i zagrlili, a onda je sjeo dva stola dalje od njih. Nekoliko minuta kasnije Pušica je počeo da se svađa s djevojkom, a Ćubović im je tada navodno rekao da nije u redu da se svađaju. Očevici su rekli da je Pušica završio doručak i potom mirno prišao Ćubovićevom stolu, izvadio pištolj i opalio mu metak u glavu. Potom je još pet metaka ispalio u tijelo – ispričao je izvor Kurira.

 

 

 

Ubijeni Ćubović vozio je kamion u porodičnoj firmi, a tim poslom se bavi i njegov stariji brat Ivica. Njega je vest o tragediji zatekla u Španiji, gdje je otputovao zbog posla, pa se čeka njegov povratak kako bi bila organizovana sahrana.

 

– Sašin otac Milojko se godinama bavi transportom robe kamionima po Evropi, a s vremenom je i sinove uveo u posao. On je s kamionom trenutno u Sloveniji, a Ivica, stariji sin, u Španiji. Svi čekamo njihov povratak u Čačak – rekao je rođak porodice Ćubović.

 

Pušica poznat po monstuoznom ubistvu

 

Za Pušicu se prvi put čulo 2005. godine, kada je sa još trojicom Čačana u „Gradskoj rupi“ brutalno premlatio Dragana Beloševića. Oni su tom momku nabili u grkljan pivsku flašu i slomili je šutirajući ga. Beloševiću je lobanja pukla na više mjesta, polomljene su mu obe očne šupljine, desno oko je ispalo, a jagodična kost smrskana.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

U 2007. u valjevskom zatvoru Pušica je učestvovao u masovnoj tuči čačanskih i beogradskih zatvorenika u borbi za prevlast u ovoj zatvorskoj ustanovi. Tom prilikom nastradao je Lazar Kovačević, jedan od aktera tuče u „Gradskoj rupi“ u Čačku.

(Kurir)

Check Also

I majka će odgovarati zbog ubistva malog Pavla (VIDEO)

Nermin Šišić iz Tuzle vjerovatno neće biti jedini koji će odgovarati zbog ubistva petnaestomjesečnog P.J. ...

POTRESNO! 40 DANA OD UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA: Mali Bogdan doziva tatu i traži da se igraju!

Tuga. a posebno je bolno kad njegov najmlađi sin Bogdan u dječjoj igri dozivaoca. Oni ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *