Početna » NOVOSTI » Društvo » Saslušana supruga Andrije Mandića: Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Andriju

Saslušana supruga Andrije Mandića: Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Andriju

U Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) danas je saslušana Sanja Mandić, supruga predsjednika Nove srpske demokratije i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića.

Ona je juče pozvana da se danas u 11 časova javi tužiteljki Lidiji Vukčević koja je saslušala u svojstvu svjedoka u predmetu vezanom za pranje novca.

Sanja Mandić je nakon saslušanja novinarima kazala da je poziv koji je dobila i njen boravak u SDT samo jedan u nizu pokušaja pritisaka na njenog supruga, Andriju Mandića.

“To su bestidne i prizemne pojave koje se dešavaju. DF će nastavii borbu za pravdu, istinu i slobodu. Sloboda je blizu, samo hrabro i samo jako”, kazala je Mandić.

Tužilaštvo tereti lidera Pokreta za promjene (PzP)  Nebojšu Medojevića i biznismena  Momira Nikolića da su kriminalne organizatori grupe, preko koje su navodno u legalne tokove na teritoriji Crne Gore stavljali više stotina hiljada dolara koje potiču iz kriminalne djelatnosti.

Vijesti

Check Also

PODGORICA: Počelo saslušanje pretučenih mladića

U Osnovnom tužilaštvu počelo je saslušanje mladića J. B. (18), S. N. (23) i M. ...

PROBLEM NASILJA U PORODICI: Skupština će saslušati Mevludina Nuhodžića, Kemala Purišića i Kenana Hrapovića

Povodom problema nasilja u porodici, tri skupštinska odbora saslušaće ministra rada i socijalnog staranja Kemala Purišića, ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *