Početna » NOVOSTI » Društvo » Saslušana supruga Andrije Mandića: Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Andriju

Saslušana supruga Andrije Mandića: Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Andriju

U Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) danas je saslušana Sanja Mandić, supruga predsjednika Nove srpske demokratije i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrije Mandića.

Ona je juče pozvana da se danas u 11 časova javi tužiteljki Lidiji Vukčević koja je saslušala u svojstvu svjedoka u predmetu vezanom za pranje novca.

Sanja Mandić je nakon saslušanja novinarima kazala da je poziv koji je dobila i njen boravak u SDT samo jedan u nizu pokušaja pritisaka na njenog supruga, Andriju Mandića.

“To su bestidne i prizemne pojave koje se dešavaju. DF će nastavii borbu za pravdu, istinu i slobodu. Sloboda je blizu, samo hrabro i samo jako”, kazala je Mandić.

Tužilaštvo tereti lidera Pokreta za promjene (PzP)  Nebojšu Medojevića i biznismena  Momira Nikolića da su kriminalne organizatori grupe, preko koje su navodno u legalne tokove na teritoriji Crne Gore stavljali više stotina hiljada dolara koje potiču iz kriminalne djelatnosti.

Vijesti

Check Also

Dikić se vraća na klupu sa ostalim optuženima

  Penzionisani general srpske žandarmerije i jedan od glavnih optuženih za navodni pokušaj državnog udara Bratislav  Dikić , ...

DANAS SASLUŠANJE SVJEDOKA: Zoranov drug iznenada preminuo?!

Zoranov otac Vladimir i brat Miloš bili su danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *