Početna » NOVOSTI » Hronika » U požaru izgorio automobil (FOTO)

U požaru izgorio automobil (FOTO)

Automobil dopisnika „Večernjih Novosti“ iz Pljevalja Miroslava Drobnjaka izgorio je u požaru koji se dogodio u srijedu nešto posle 19 časova ispred porodične kuće.

 

Požar na automobilu su ugasili pljevaljski vatrogasci, a uviđaj na licu mjesta će obaviti službenici Centra bezbjednosti Pljevlja.

Uzrok požara još nije poznat a ni vlasnik danas nije mogao da saopšti šta bi moglo da bude uzrok požara na automobilu marke Ford fokus. Ipak on je odlučio da slučaj prijavi policiji.

“U četvrtak je trebalo da odvezem automobil na tehnički pregled zbog registracije. Negdje pred veče provjerio sam da li na automobilu radi sva signalizacija i ostalo potrebno za registraciju. Kad sam se uvjerio da je sve u redu podigao sam haubu kako bi dosuo tečnost koja se koristi tokom zimskih mjeseci za vjetrobranska stakla. Ništa nisam mogao da primijetim sumnjivo što bi ukazalo da će doći do požara. Nakon toga ispred kuće, u blizini automobila sam se zadržao, još oko 45 minuta. Ni tada ništa neobično nisam primijetio”, kaže Drobnjak.

On ističe da je nakon toga ušao u kuću a nakon petnestak minuta kroz prozor primijetio plamen. Kad je otvorio vrata primijetio je vatru a ogroman plamen je bio kod prvog desnog točka.

Kaže da je pokušao da gasi požar ali bezuspješno.

“Kada su počela da pucaju stakla i kad je eksplodiro akumulator odlučio sam da odustanem od gašenja i sačekam vatrogasce”, kaže Drobnjak.

On danas nije mogao da kaže da li sumnja da li je automobuil zapaljen a jedino mu je sumnjivo to što smatra da je na automobilu sve bilo ispravno.

Posebno ga zabrinjava činjenica da nakon što je podigao haubu automobila, nepopsredno prije požara, nije mogao ništa da primijeti što bi ukazivalo da će doći do istog.

Ipak uz konsultaciju sa kolegama odlučio je da sve prijavi policiji kako bi se izvršio uviđaj i eventualno otkrio uzrok požara.

Check Also

POŽAR: Izgorio dio nekadašnjeg restorana “Sarajka”

U požaru koji je izbio sat iza ponoći u noći između nedjelje i ponedjeljka u ...

Žene sa troje i više djece protestovale: Neće vas glasati nijedna majka

Stotinak majki protestovalo je juče ispred zgrade Opštine Pljevlja, kako bi ukazale na “nepravdu kojoj ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *