Početna » NOVOSTI » Hronika » UHAPŠENA STARIJA OSOBA: Ljubio i pipkao djevojčicu u autobusu, pa joj dao broj i 4 eura

UHAPŠENA STARIJA OSOBA: Ljubio i pipkao djevojčicu u autobusu, pa joj dao broj i 4 eura

M. K. (82) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo polnog uznemiravanja.

Sumnja se da se M. K., na ulici i u gradskom autobusu, verbalno i fizički neprimjereno ponašao prema jednoj 13-godišnjoj djevojčici.

Prijavio ga vozač

– U autobusu je djevojčicu poljubio u obraz i ruku. Dao joj je svoj broj mobilnog telefona i 500 dinara da mu se javi – kaže izvor Kurira i dodaje da je sve to primjetio i vozač autobusa.

– Vozač se šokirao kad je vidIo šta taj stariji pokušava da uradi i odmah je pozvao policiju. Pretpostavlja se da je starac djevojčicu zapazio još na ulici i kasnije na stanici, dok je čekala autobus. Upao je za njom u autobus i poveo razgovor. Vozaču se od početka učinilo sumnjivo ponašanje tog starca, a kad je djevojčici dao novac i poljubio je, bilo mu je jasno da se radi o manijaku – priča izvor Kurira.

Policijska uprava u Novom Sadu sumnja da ima još slučajeva ovakvog protivzakonitog ponašanja M. K. pa poziva građane koji, eventualno, imaju saznanja o tome da se jave pozivom na broj telefona: 064 892 4061.

Prijete mu tri godine

M. K. se sumnjiči za krivično djelo polnog uznemiravanja maloljetne osobe, za koje je zaprećena kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora. On je zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati.

Kurir

Check Also

JEZIVA NESREĆA U UŽICU: Drugarice prešle na crveno svjetlo, ona čekala zeleno kada je naletio automobil i pokosio je!

S.M. (27) iz Užica, koja je sinoć ni kriva ni dužna povrijeđena u teškoj saobraćajnoj ...

U Srbiji uhapšen crnogorski državljanin

Pri­pad­ni­ci Mi­ni­star­stva unu­tra­šnjih po­slo­va Sr­bi­je, u Kru­šev­cu i u Ći­ćev­cu, za­pli­je­ni­li su 24.990 pa­kli­ca ci­ga­re­ta ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *