Početna » NOVOSTI » Društvo » UPOZNAO JE U HERCEG NOVOM: Đorđe Matković i nakon tri godine traga za djevojkom ispod duge!

UPOZNAO JE U HERCEG NOVOM: Đorđe Matković i nakon tri godine traga za djevojkom ispod duge!

Zbog jedne romantične fotografije koju je uslikao početkom avgusta 2014. godine Novljanin Đorđe Matković tri godine kasnije i dalje traga za jednom Milicom iz Srbije.

Naime, Đorđe je tog dana uslikao djevojku na kupalištu hotela “Plaža” kako gleda ka moru i dugu koja se formirala. Kada je napravio fotografiju, prišao joj je i pokazao joj kako je ispala. Potom joj je obećao da će joj fotografiju i poslati, međutim, od Milice do danas nije čuo ni glasa…

– To ljeto je bilo veoma kišovito. Svaki drugi-treći dan je padala kiša. Bilo je to mnogo loše za turiste, ali fenomenalno meni za kreativno fotografisanje. Jedno popodne sam bio na betonskoj plaži hotela “Plaža” u Herceg Novom. Naletio je jak pljusak i nebo se potom razvedrilo. Na nebu se pojavila prekrasna duga iznad Lovćena, u pozadini prekrivenog oblacima. Mnogi su se latili fotoaparata i slikali prekrasnu scenu. I jedna vitka, lijepa plavuša je došla do ivice plaže i napravila nekoliko fotografija svojim smartfonom. Potom je stala i divila se spektaklu na nebu – priseća se Đorđe za Radio Jadran.

Potom se Đorđe, poput nekog paparaca, prikrao djevojci iza leđa i fotografisao je sa dugom iznad glave. Prišao joj je i pokazao fotografije na displeju kamere. Kako kaže, djevojka je bila oduševljena!

– Odmah je donijela svoje skripte, bila je studentkinja, i dala mi hemijsku olovku da joj napišem svoju meil adresu kako bismo uspostavili vezu da joj pošaljem slike. Rekla je da se zove Milica, da je rođena 6. avgusta i da želi da do rođendana dobije snimke. Pretpostavljam da je iz Srbije. Na žalost, nije mi poslala email adresu, tako da ovaj snimak još čeka da bude poslat djevojci ispod duge – ispričao je Đorđe.

Moguće je da će Milicu neko i ovako sa leđa prepoznati, možda će i sama “natrčati” na samu sebe i prepoznati se. Radio Jadran je ovim putem, na Matkovićev predlog, pokrenuo neobičnu “potjernicu” za Milicom, a i “Blic” im se pridružio u potrazi. Ukoliko prepoznajete ovu djevojku, ili Milice ukoliko se prepoznaš sama, javi se portalu Radio Jadrana.

Check Also

PODGORICA: Maskirani muškarac naoružan pištoljem oteo automobil

Dvojica nepoznatih muškaraca presrela su Podgoričanina kojem su oteli automobil. Podgoričanin se automobilom marke „dacia” ...

EVO kako da saznate gdje je sve vaš Fejsbuk nalog ulogovan

Uprkos svim upozorenjima i opasnostima koje vrijebaju, mnogi od nas i dalje su prilično opušteni ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *