Početna » NOVOSTI » Društvo » UPOZNAO JE U HERCEG NOVOM: Đorđe Matković i nakon tri godine traga za djevojkom ispod duge!

UPOZNAO JE U HERCEG NOVOM: Đorđe Matković i nakon tri godine traga za djevojkom ispod duge!

Zbog jedne romantične fotografije koju je uslikao početkom avgusta 2014. godine Novljanin Đorđe Matković tri godine kasnije i dalje traga za jednom Milicom iz Srbije.

Naime, Đorđe je tog dana uslikao djevojku na kupalištu hotela “Plaža” kako gleda ka moru i dugu koja se formirala. Kada je napravio fotografiju, prišao joj je i pokazao joj kako je ispala. Potom joj je obećao da će joj fotografiju i poslati, međutim, od Milice do danas nije čuo ni glasa…

– To ljeto je bilo veoma kišovito. Svaki drugi-treći dan je padala kiša. Bilo je to mnogo loše za turiste, ali fenomenalno meni za kreativno fotografisanje. Jedno popodne sam bio na betonskoj plaži hotela “Plaža” u Herceg Novom. Naletio je jak pljusak i nebo se potom razvedrilo. Na nebu se pojavila prekrasna duga iznad Lovćena, u pozadini prekrivenog oblacima. Mnogi su se latili fotoaparata i slikali prekrasnu scenu. I jedna vitka, lijepa plavuša je došla do ivice plaže i napravila nekoliko fotografija svojim smartfonom. Potom je stala i divila se spektaklu na nebu – priseća se Đorđe za Radio Jadran.

Potom se Đorđe, poput nekog paparaca, prikrao djevojci iza leđa i fotografisao je sa dugom iznad glave. Prišao joj je i pokazao fotografije na displeju kamere. Kako kaže, djevojka je bila oduševljena!

– Odmah je donijela svoje skripte, bila je studentkinja, i dala mi hemijsku olovku da joj napišem svoju meil adresu kako bismo uspostavili vezu da joj pošaljem slike. Rekla je da se zove Milica, da je rođena 6. avgusta i da želi da do rođendana dobije snimke. Pretpostavljam da je iz Srbije. Na žalost, nije mi poslala email adresu, tako da ovaj snimak još čeka da bude poslat djevojci ispod duge – ispričao je Đorđe.

Moguće je da će Milicu neko i ovako sa leđa prepoznati, možda će i sama “natrčati” na samu sebe i prepoznati se. Radio Jadran je ovim putem, na Matkovićev predlog, pokrenuo neobičnu “potjernicu” za Milicom, a i “Blic” im se pridružio u potrazi. Ukoliko prepoznajete ovu djevojku, ili Milice ukoliko se prepoznaš sama, javi se portalu Radio Jadrana.

Check Also

EKPLOZIJA U ČELIČANI: Čudom preživjelo 20 radnika!

Elek­tro­luč­na še­zde­set­pe­to­ton­ska peć u po­go­nu če­li­ča­ne nik­šić­ke fa­bri­ke To­šče­lik ošte­će­na je usled ha­va­ri­je ko­ja se ...

Da li ministar pritiska profesore da podrže njegovu partiju na izborima?

Umje­sto da se ba­vi svo­jim po­slom, mi­ni­star pro­svje­te i funk­ci­o­ner So­ci­jal­de­mo­kra­ta Da­mir Še­ho­vić pri­ti­ska pro­svjet­ne ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *