Još jedna uspješna ljetnja sezona Telenora - Volim Podgoricu

Još jedna uspješna ljetnja sezona Telenora

  Već petu godinu zaredom, kompanija Telenor ima najviše korisnika u ljetnjoj sezoni, što se posebno odnosi na pripejd korisnike. U periodu od maja do avgusta, pripejd korisnička baza Telenora povećala se za 58 hiljada korisnika, a pripejd segment kompanije porastao je za 6%.

,,U Telenoru se sa naročitom pažnjom odnosimo prema poslovanju u ljetnjoj sezoni, po čemu je crnogorsko tržište i specifično. Nastojimo da kvalitetom usluge i odgovarajućom ponudom podržimo razvoj turizma u Crnoj Gori, i upotpunimo dobre utiske turista koji tokom ljeta ovdje borave. Za nama je još jedno ljeto izvanrednih rezultata, štosamopotvrđujenašuliderskupoziciju u pripejdsegmentu“, rekla je Sandra Štajner, generalnadirektorkaTelenora Crna Gora.

Ovo ljeto obilježile su atraktivne ponude za turiste. Već od početka maja, svinovi korisniciturističkogpaketamoglisubesplatnoaktiviratineograničeni internet na tri dana. Osim toga, svikorisnici 4G turističkogpaketaimalisumogućnostaktivacije i besplatnoginternetaza Facebook messenger, Viber i WhatsApp, na period od 15 dana.Odavgusta, svikorisniciturističkogpaketamoglisu da uživaju u čak 100GB interneta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com