MIHOLJSKO LJETO: Evo KOLIKO DUGO ćemo još uživati u sunčanim danima! - Volim Podgoricu

MIHOLJSKO LJETO: Evo KOLIKO DUGO ćemo još uživati u sunčanim danima!

Jesen u Crnoj Gori ove godine će biti topla, sa velikim brojem gotovo ljetnjih dana, a prognoze predviđaju da je pred nama punih nedjelju dana pravog miholjskog ljeta u svom punom sjaju.

Meteorolog Dušan Pavićević kaže za CdM da nas sljedeće sedmice očekuje sunčano i jako toplo vrijeme, a u Podgorici se očekuje temperatura od 25 do čak 29 stepeni.

“Miholjsko ljeto nam dolazi u punoj snazi i ljepoti. Jutra će biti malo svježija, ali ne pretjerano. Malo će sjutra veče biti sjevernog vjetra ali ne toliko značajno, tako da do kraja sedmice nas očekuje sunčano, suvo i toplo vrijeme”, dodao je on.

 

Najtopliji dani biće ponedjeljak, utorak i srijeda.

Miholjsko ili bablje ljeto počelo je zvanično juče, a prvu polovinu oktobra narod obično naziva i zlatna jesen. Kod nas miholjsko ljeto je odmah asocijacija na lijepe i sunčane jesenje dane, kada se svi opraštamo sa ljetom i polako počinjemo da se pripremamo za zimu.

Vrijeme će, kao što se može zaključiti, biti idealno za šetnju, tako da iskoristite lijepe dane dok nijesu počele kiše koje će nam, priznaćete, dosaditi.

www.cdm.me

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com