NASTAVAK SUĐENJA ŠARIĆU – ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA SA ADVOKATOM: Najbolje da ja one pare neđe poklonim u dobrotvorne svrhe - Volim Podgoricu

NASTAVAK SUĐENJA ŠARIĆU – ISPLIVAO SNIMAK RAZGOVORA SA ADVOKATOM: Najbolje da ja one pare neđe poklonim u dobrotvorne svrhe

Darko Šarić, kome se sudi da je 22 miliona eura stečenih švercom kokaina ubacio u legalne tokove, u telefonskom razgovoru koji je preslušan u Specijalnom sudu sa nekadašnjem advokatom, koji je i sam optužen, pokazao je nezadovoljstvo saradnicima i rekao da je „bolje da pare pokloni u dobrotvorne svrhe“.

– Ja, druže, ne znam šta biste vi još da nemamo pare, šta biste vi radili, majke mi e… Ja ne mogu, znači… Najbolje da ja one pare neđe poklonim u dobrotvorne svrhe. Šta misliš ti o tome? Ja samo ne mogu da shvatim da ne možete od onih para napraviti ništa, samo to ne shvatam. Od legalnih para, ja to samo ne mogu nikako da shvatim… – nezadovoljno je u jednom telefonskom razgovoru rekao Šarić Andriji Krloviću.

– Ja upravo to hoću, druže, da od legalnog ne napravimo nelegalno – odgovorio mu je Andrija Krlović.

Inače, za presretnute telefonske razgovore koji su preslušavani u sudnici Specijalnog suda tužilaštvo tvrdi da to što optuženi Darko Šarić posebno naglašava da se radi o legalnom novcu vodi do zaključka da je ova transakcija bila izuzetak i da je bilo i nelegalnih.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com