Početna » NOVOSTI » Društvo » PODGORICA: Iz Kliničkog centra Crne Gore otišlo 11 ljekara!

PODGORICA: Iz Kliničkog centra Crne Gore otišlo 11 ljekara!

Iz Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) saopšteno je Danu da je ove godine 11 ljekara napustilo tu ustanovu, od kojih četvoro po osnovu sticanja prava na starosnu penziju.

“Koristimo ovu priliku da još jednom podsjetimo crnogorsku javnost da nije novost da pojedinci svih profila, samim tim i ljekari, traže zaposlenje tamo gdje im najviše odgovara. Motivi su različiti, a najčešće su u pitanju materijalna sredstva”, saopštio je KCCG.

Odlazak ljekara iz KCCG ili Crne Gore nije, kako su istakli, nešto što se samo sada dešava.

“Ukoliko se detaljnije bavite ovim pitanjem, vidjećete da su crnogorski ljekari decenijama unazad svoje radno angažovanje ostvarili u zdravstvenim ustanovama, najčešće u okruženju, zatim EU, kao i u dalekoj Americi. Menadžment naše ustanove veliku pažnju posvećuje stručnom kadru i preduzima niz aktivnosti iz svoje nadležnosti da poboljša, ne samo uslove rada, već i materijalni status svih zaposlenih”, ističu iz KCCG.

DAN

Check Also

MAJKA OGORČENA NA LJEKARE POVODOM LIJEČENJA NJENE PETNAESTOMJESEČNE BEBE: “Evo ti ovi recepti, nije njemu ništa; Mašala debeli”

Majka petnaestomjesečne bebe koja je željela da ostane anonimna ispričala je svoje neprijatno iskustvo povodom, ...

Još jedno odlaganje suđenja za smrt Ivane Šoć: Prisustvo vještaka

U podgoričkom Višem sudu i danas je odloženo suđenje ljekarima specijalistima infektolozima dr Draganu Obradoviću, Brankici Dupanović i ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *