UHAPŠEN MLADIĆ: Podgoričanin napao sugrađanina i zadao mu više udaraca? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADIĆ: Podgoričanin napao sugrađanina i zadao mu više udaraca?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo nasilničko ponašanje počinjeno na štetu lica starog 25 godina, člana LGBT zajednice.

Naime, službenici CB Podgorica su, postupajući na osnovu prijave ovog lica, preduzeli sve mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela i identifikovali i lišili slobode B.M. (20) iz Podgorice.

Oštećeno lice je naime policijskim službenicima prijavilo da ga je 30.09.2017. godine oko 21,00 časova napalo nepoznato muško lice, te da je motiv napada bila pretpostavljena seksualna orijentacija i rodni identitet ovog lica.

Osumnjičeni je, kako se sumnja, oštećenom licu prvo uputio uvrede a potom ovom licu zadao više udaraca u predjelu tijela, od kojih je oštećeno lice zadobilo lakše tjelesne povrede.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici kojem je B.M, nakon lišenja slobode, priveden uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo. Tužilac je za osumnjičenog donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Policija će nastaviti da preduzima aktivnosti na zaštiti svih građana a posebno članova osjetljivih grupa među kojima je i LGBT zajednica.

VOLIM PODGORICU

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com