Početna » PG INFO » Aktuelno » Za stubove javne rasvjete i svjetiljke blizu 1.700.000 eura

Za stubove javne rasvjete i svjetiljke blizu 1.700.000 eura

U protekle tri godine na teritoriji Glavnog grada i Opština u okviru Glavnog grada – Golubovci i Tuzi, ekipe Komunalnih usluga d.o.o. su izvršile ugradnju 979 stubova javne rasvjete i 2.659 svjetiljki. Ukupan iznos investicije iznosio je 1.693.920,61 euro. Na ovaj način značajno smo doprinijeli poboljšanju komunalne infrastrukture sa aspekta gradske javne rasvjete.

Takođe, ekipe ovog Društva, u koordinaciji sa ekipama CEDIS-a koje vrše rekonstrukciju distributivne mreže na 13 trafo reona na području GO Golubovci, rade na prebacivanju velikog broja postojećih svjetiljki sa drvenih stubova na nove betonske stubove, i na taj način ponovo uspostavljaju rad javne rasvjete na pomenutom području.

Gradsko preduzeće Komunalne usluge d.o.o. Podgorica u kontinuitetu vrši održavanje objekata javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i TK infrastrukture, kako na gradskom, tako i vangradskom području.

Stručne ekipe ovog Društva svakodnevno vrše kontrolu rada objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije na svim saobraćajnicama i javnim površinama, po prioritetima. Uočene probleme i nedostatke otklanjaju efikasno i u najkraćem mogućem roku.

Podsjećamo, sve eventualne kvarove na objektima javne rasvjete i svjetlosne signalizacije građani mogu prijaviti putem telefona na broju 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb svakog radnog dana od 07:00-15:00h. Takođe, prijave se moguslati putem aktuelnog call centra “sistem 48”.

Check Also

Zaplijenjen nakit na podgoričkom aerodromu!

Carinici su na aerodromu Podgorica juče pronašli neprijavljeni srebrni nakit, čija količina je oko pola ...

PODGORICA: Nakon Pejovića i Vujačić podnijela ostavku

Imajući u vidu da sam na poziciju državne sekretarke Ministarstva evropskih poslova imenovana u skladu ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *