NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Dječak (3) se udavio u dvorištu porodične kuće - Volim Podgoricu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Dječak (3) se udavio u dvorištu porodične kuće

Majka dječaka, koja je u drugom stanju, istrčala je i izvukla dijete iz bureta, ali kasno. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, a dozivala je i komšije, koje su se okupile u dvorištu nesrećne porodice.

Trogodišnji B. S. utopio se preksinoć oko 19 časova u buretu za turšiju u dvorištu porodične kuće. Nezapamćena tragedija dogodila se u selu Pretoke kod Knića u blizini Niša.

Kako saznajemo, dječak se sa sestrama igrao u dvorištu kad je pod nerazjašnjenim okolnostima upao u bure u kojem je bilo vode.

– Majka dječaka, koja je u drugom stanju, istrčala je i izvukla dijete iz bureta, ali kasno. Odmah je pozvala Hitnu pomoć, a dozivala je i komšije, koje su se okupile u dvorištu nesrećne porodice. Žena je prijavila da je iz bureta u dvorištu izvadila tijelo djeteta. Nažalost, ljekari, koji su veoma brzo stigli, mogli su samo da konstatuju smrt djeteta – priča  dobro obavješteni izvor ,,Kurira”.

O nesrećnom slučaju obaviještena je i policija, koja je izašla na mjesto nesreće.

– Tijelo dječaka je poslato na obdukciju, nakon koje će se znati više detalja o smrti – dodao je sagovornik Kurira.

Mještani naselja Pretoke juče su bili šokirani zbog tragedije kakva se u njihovom kraju ne pamti.

– Dječakova majka se prije godinu dana udala za S. N. iz našeg sela i dovela sa sobom četvoro djece. I on ima djecu iz prvog braka. Koliko znamo, ona je porijeklom iz Vojvodine, a u Pretoke su se doselili iz Kule. Nastradali dječak je bio najmlađe dijete u kući. Dječica su dobra i slatka, a uskoro bi trebalo da dobiju još jednog brata ili sestru. Nismo se družili s roditeljima, ali mogu samo da zamislim kako im je sada. Strašna nesreća… – pričaju mještani sela Pretoke.

Kurir/Volim Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com