Home / PG INFO / Aktuelno / Stanari u Oktobarske revolucije dobili račune za vodu od kojih BOLI GLAVA

Stanari u Oktobarske revolucije dobili račune za vodu od kojih BOLI GLAVA

Potrošači iz zgrade u Ulici Oktobarske revolucije  broj 106 požalili su se „Vijestima” da su dobili uvećane račune za vodu septembar.

“Dobio sam  račun za vodu za septembar u iznosu od  84,70 eura, odnosno piše da sam potrošio 139 kubika. U zgradi nema kvarova ni oštećenja kanalizacije i mislim da je ‘Vodovod’ pretjerao sa ovolikim iznosom računa i  da su nas  kao uredne platiše željeli  da zlopupotrijebe”, kazao je stanar Ilija Bulatović.

Iz „Vodovoda i kanalizacije” su „Vijestima” odgovorili da je tačno da su potrošači iz zgrade u Ulici Oktobarske revolucije  br. 106 dobili uvećane račune za septembar.

“Stigla nam je  jedna reklamacija sa iste adrese, na osnovu koje je ekipa  izašla na teren.   Kontrolom na terenu je konstatovano da brojilo registruje uvećanu potrošnju, što ukazuje na moguće postojanje kvara poslije vodomjera. Iako su kvarovi poslije vodomjera u nadležnosti potrošača, pozivamo predstavnike Skupštine stanara da se jave nadležnoj službi našeg Društva kako bi zajedno utvrdili uzrok uvećane potrošnje i isti pokušali da riješimo”, saopštili su iz „Vodovoda”.

Bulatović je kazao da je uvećan račun dobio i za avgust, odnosno da je iznosio 31,75 eura i da ga je platio.

“Slično nam se desilo i prošle godine, pisali smo prigovor ‘Vodovodu’, ali je odbijen”, kazao je Bulatović.

Iz „Vodovoda i kanalizacije” nijesu „Vijestima” odgovorili da li su i zbog čega odbacili prigovor zbog povećanog računa za vodu.

Check Also

Koncert KIC POP HORA „Bez dileme – antifašizam“ u poneđeljak, 19. 11. u Tivtu

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *