AMERIČKI GENERAL OTKRIO: Evo kad će početi rat između SAD i Sjeverne Koreje - Volim Podgoricu

AMERIČKI GENERAL OTKRIO: Evo kad će početi rat između SAD i Sjeverne Koreje

Penzionisani general SAD Beri Mekafri tvrdi da će Amerika biti u ratu sa komunističkim režimom u Pjongjangu “do sledećeg ljeta”.

Kim Džong-un je nastavio da eskalira svoju prijeteću retoriku protiv Sjedinjenih Država i njenih saveznika, usred produbljivanja krize na korejskom poluostrvu.

Bivši general američke vojske odbacio je mogućnost da se Sjeverna Koreja vrati za pregovarački sto, što je zamjerio američkom predsjedniku Donaldu Trampu.

“Problem je što imamo toliko kriza koja se sada odvijaju, potencijalno, da to preopterećuje diplomatske napore, kao i sposobnost američkih oružanih snaga da to reše. Ne želim da mi skrenemo pažnju sa Sjeverne Koreje”.

“Sadašnji način komuniciranja američke administracije i po mom mišljenju, nedostatak diplomatske i ozbiljne strategije, vodi nas u rat sledećeg ljeta”

Ranije ove nedelje, eksperti su otkrili zabrinutost da će Sjeverna Koreja izvršiti “odmazdu” sa balističkom raketom pred predstojeću zajedničku pomorsku vežbu SAD-a i Južne Koreje.

Na satelitskim slikama navodno su prikazani projektili postavljeni na lanserima koji se transportuju iz hangara blizu Pjongjanga.

Američki i južnokorejski zvaničnici sumnjaju da Kim planira da pokrene rakete sposobne da stignu do teritorije SAD.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com