Hrvatska policija počela akciju Agrokor - Volim Podgoricu

Hrvatska policija počela akciju Agrokor

Nakon što je Državno tužilaštvo Hrvatske mjesecima sprovodilo istragu, jutros nešto prije 6 sati policija je stigla u Kulmerove dvore, rezidenciju Ivice Todorića. Na “meti” istrage je između 10 i 20 ljudi, javlja naša reporterka Vanja Kranic.

Kako javlja reporter N1, ne zna se ko je kući Ivice Todorića, mada se spekuliše da on nije tu, kao ni članovi njegove porodice. U domu se se pojavili advokati Todorića.

Policija je ušla i u kuću bivšeg formalno glavnog finansijskog šefa Agrokora Ivice Crnjca. Crnjac je dugogodišnji prijatelj Ivice Todorića, godinama je bio u upravi koncerna, glavni zadužen za finansije.

Prema nekim navodima, Todorić je moguće u Londonu ili u Beogradu.

Akcija Agrokor obuhvata više ljude, javljaju reporteri N1.

Policija ni tužilaštvo još ne daju zvanične izjave povodom istrage.

Todorić je na blogu objavio čak četiri teksta:

“Nastojaću u što je moguće kraćem roku razjasniti masu stvari o konsolidiranom bilansu koji je izdala Vanredna uprava Agrokora i sad ću imati argumentovanu i snažnu novu krivičnu prijavu”.

Prošle nedjelje osnovano je i Povjerenstvo za Agrokor u hrvatskom Saboru, na čijem je SDP-ovac Orsat Miljenić.

Vijesti

1 komentar

  1. I’m also writing to let you be aware of of the wonderful experience my cousin’s daughter experienced reading your web site. She noticed too many details, most notably what it’s like to have an awesome helping spirit to get a number of people without hassle fully understand several impossible issues. You actually exceeded my expected results. Many thanks for delivering such effective, safe, informative not to mention cool thoughts on that topic to Kate.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com