NAKON ŠTO JE DALA OTKAZ U RTCG-u: Ivana Šebek nastavlja karijeru u Pink M - Volim Podgoricu

NAKON ŠTO JE DALA OTKAZ U RTCG-u: Ivana Šebek nastavlja karijeru u Pink M

Nakon što je krajem septembra dala otkaz na Radio Televiziji Crne Gore, Ivana Šebek je novo lice Pink M televizije.

“Zbog daljeg podizanja kvaliteta programa, menadžment kompanije odlučio je da od početka novembra brigu o programu preuzme Ivana Šebek, provjereni profesionalac i omiljeno tv lice crnogorskog gledališta. Pored nje novoformirani Upravni odbor biće pojačan i Nikolom Mirkovićem izvršnim direktorom Pink M”, kazao je Željko Mitrović, predsjednik kompanije i generalni direktor.

Kako je dodao, od novembra kreće nova pogramska šema, obogaćena novim saržajima, ali i osvježenim i preuređenim postojećim emisijama.

“Informativni program pored novih sadržaja, emitovaće i redizajnirani Dnevnik uživo, kao i najgledaniju kratku tv formu Minut-dva, od novembra u novom ruhu. Ojačani programski i kadrovski, nastavićemo da zabavljamo i informišemo najveći broj gledalaca na Balkanu”, poručio je Mitrović.

www.cdm.me

1 komentar

  1. Cus da podignu kvalitet programa? Pa posto im je svakako kvalitet dno dna, to nije tesko. Al sa ovo Sebek-DPSovkom… Tesko. Mislim da cemo svi da prebacamo kanal cim vidimo ovu neznalicu. Niti ima stila, niti kulture, niti joj reportaze ista valjaju. Puko citanje informacija, i spinovanje ka DPS interesima. Jer zna se ko je Ivana u ovom gradu, ljudi. Nula od nule, nista prekrizena. Ta ni u Afganistan ne bi mogla da bude novinarka, sem odje kod sasavog polupanog Mitrovica. Pitanje je da li je bio trijezan kad joj je nudio posao, i kako ga je bas zaradila???

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com