Uvodi se linija Dubai-Sarajevo-Podgorica - Volim Podgoricu

Uvodi se linija Dubai-Sarajevo-Podgorica

Ministar vanjskih poslova, Srđan Darmanović ocijenio da će nova linija u zimskom redu letjenja doprinijeti saradnji Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i povezivanju biznis zajednica dvije države.

.

Kako navode, Darmanović je danas razgovarao, tokom drugog dana posjete UAE, sa izvršnim direktorom aviokompanije Fly Dubai Gait Al Gaitom.

“Na sastanku je izraženo obostrano zadovoljstvo uspostavljanjem linije Dubai-Sarajevo-Podgorica od 1. novembra”, piše u saopštenju Ministarstva vanjskih poslova.

Darmanović je ocijenio da će nova linija u zimskom redu letjenja doprinijeti saradnji Crne Gore i UAE, kao i povezivanju biznis zajednica dvije države.

“Ukidanje viza omogučiće i da crnogorski državljani dolaze u većem broju u Ujedinjene Arapske Emirate”, rekao je Darmanović.

Al Gait smatra da će linija Dubai-Sarajevo-Podgorica biti uspješna i da će donijeti benefite UAE i Crnoj Gori.

Istakao je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatom linije Dubai-Tivat, budući da bilans prevezenih putnika iznosi 6.000 u ljetnjem periodu.

Tokom posjete, ministar Darmanović se sastao i sa crnogorskim predstavnikom Privredne komore u Dubaiju Nikolasom Alisom.

(Rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com