Budućnost izazvala haos u Hapoelu: Amerikanci protiv trenera, Izraelci protiv Amerikanaca - Volim Podgoricu

Budućnost izazvala haos u Hapoelu: Amerikanci protiv trenera, Izraelci protiv Amerikanaca

Košarkaši Budućnost Volija izazvali su haos u ekipi Hapoela, nakon sinoćnje pobjede u Jerusalimu, u drugom kolu Evrokupa.

Izraelski mediji javljaju da je nakon meča došlo do verbalnog sukoba američkog plejmejkera Kurtisa Džerelsa i trenera Fotisa Kacikarisa.

Zapravo, Džerels je samo javno saopštio ono što većina igrača misli – da Kacikaris ne radi dobro posao i da je uništio sve što je prošle sezone stvorio Simone Pjaniđani, sa kojim je Hapoel osvojio titulu u Izraelu.

Džerels je menadžmentu kluba poručio da se Kacikaris „ponaša kao da je njegov svijet, da je arogantan i da radi šta god poželi.“

“Dogodile su se mnoge promjene, sve su bile žrtvovanje zbog filozofije trenera i onoga što on želi da radi”, poručio je bivši plejmejker Partizana.

Sukob je još dublji, jer se Džerelsu i njegovom zemljaku Džeromu Dajsonu se ne sviđa što izraelski igrači Bar Timor i Jogev Ohajon pokušavaju da preuzmu liderske uloge u timu, a sa druge strane Izraelcima smeta ponašanje Džerelsa, Ostina Deja i Alena Omića, pišu mediji.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com