Jesenja promotivna akcija Montenegro Airlinesa - Volim Podgoricu

Jesenja promotivna akcija Montenegro Airlinesa

Nacionalna avio-kompanija, Montenegro Airlines, pokrenula je  promotivnu akciju u okviru koje možete kupiti povoljnije avio-karte za letove između Podgorice/Tivta i osam evropskih destinacija, ka kojima saobraća tokom zimskog reda letjenja. Tako se u periodu od 18.  do 28. oktobra 2017. godine mogu kupiti povratne karte sa svim taksama po cijenama već od 104 do 189 eura, u zavisnosti od destinacije.

 

Avio-karte za Beograd iz Podgorice i Tivta možete kupiti po cijeni od 104 eura, iz Podgorice za Ljubljanu 106 eura,  Rim 149,  Beč 159, Cirih i Frankfurt 169, Pariz 179, dok za Moskvu možete putovati iz Tivta po cijeni od 189 eura. Sve cijene se odnose na povratne avio-karte i uključuju pripadajuće takse, a tarifa važi  za putovanja u periodu od  29. oktobra 2017. godine do 24. marta 2018. godine.

 

Broj mjesta po navedenim cijenama u okviru jesenje akcije je ograničen. Vašu avio-kartu možete rezervisati pozivom  na broj kontakt centra 19804,  posjetom neke od poslovnica nacionalne avio-kompanije u zemlji i inostranstvu, putem web sajta www.montenegroairlines.com ili kod autorizovanih agencija. Ne propustite priliku da po jedinistvenim cijenama posjetite neku od evropskih destinacija

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com