RAT ZBOG AMFILOHIJA: Izjavom da su Srpkinje pobile više djece od Hitlera i Musolinija napravio je haos, a onda se javio Nikola Rokvić i mnogima zapušio usta! - Volim Podgoricu

RAT ZBOG AMFILOHIJA: Izjavom da su Srpkinje pobile više djece od Hitlera i Musolinija napravio je haos, a onda se javio Nikola Rokvić i mnogima zapušio usta!

Amfilohije je prilikom služenja liturgije u u Pećkoj Patrijaršiji prokomentarisao činjenicu da srpkinje prave mnogo abortusa, a onda je javnost skočila. Zbog njegove izjave, mnogi su ga napali, ali jedan pjevač je podržao ove riječi.

“One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više djece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovdje na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji”, rekao je mitropolit Amfilohije i time izazvao buru.

 

Društvene mreže su se ubrzo usijale, mnogi su ga kritikovali jer, kako kažu, niko se nije sjetio kolika je stopa siromaštva u Srbiji i da djeci treba obezbjediti mnogo toga.

 

Međutim, mnogi su mitropolita  i podržali, a jedan od njih je i pjevač Nikola Rokvić.

On je na društvenoj mreži “Instagram” objavio potresnu sliku i jaku poruku koja je prati.

 

“Vidim svi bezbožnici skočiše na izjavu mitropolita Amfilohija Radovića, u kojoj veliki borac i čuvar pravoslavnog i srpskog identiteta u mučenoj bratskoj Crnoj Gori, kaže da srpkinje ubijaju više djece abortusom nego Hitler i Musolini što su ubili…Šta je tu netačno? Šta je tu tako strašno sem same istine koju je mitropolit izrekao!

 

Godišnje u Srbiji se prijavi preko 17 000 abortusa, a realan broj je mnogo veći…

 

Pa računajte… Da li vam smeta istina ili ste toliko ogrezli u gordosti i vjerovanju da je sva vlast na društveno prihvatljivom, palom, jadnom, malom, trulom, i kompletno posrnulom čovjeku, koji jedini na ovoj našoj prelijepoj planeti Zemlji ubija svoj plod, još dok se nije ni ispilio… Izgleda da i pilići imaju više svijesti od ovih posrnulih društveno-evropski korektnih”, napisao je Nikola.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com